kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Stohl András Válótársak szexjelenetek

Pucér fenekét is megvillantotta az RTL Klub szexi sztárja
Nézd meg!

Stohl András a Válótársak című sorozatban többször is pucérkodott.

Forrás: Femina.hu

Stohl András még egyetlen alkotásban sem állt kamerák elé olyan sok szexjelenetben, mint az RTL Klub Válótársak című sorozatában.

Nem lepődtünk meg, amikor az első évad utolsó, 10. részében a színész pucér fenekét is láthattuk.

Pucér fenekét is megvillantotta

Stohl András már a Válótársak indulásakor sem titkolta: nem véletlen, hogy rá osztották a nőcsábász, Bálint szerepét, aki hiába szereti gyönyörű feleségét, Zsófit - Gubás Gabi -, két kisfia édesanyját, ha megtetszik neki egy nő, addig nem nyugszik, míg ágyba nem viszi.

Sok a hasonlóság Bálint és közte, amire nem büszke, ma már nem csalná meg párját, Ancsikát, aki egy kislány után 2014 nyarán egy kisfiúval is megajándékozta a 48 éves sztárt.

- Nekem is fölborult egy házasságom, én is elváltam. Azóta is nyögöm, hogy egy családot szét kellett romboljak a saját hibámból - nyilatkozta a hot! magazinnak.

A Válótársak első évadának utolsó részében úgy tűnik, Zsófi hajlik arra, hogy rendezze kapcsolatát Bálinttal, váratlanul fel is bukkan annak szállodai szobájában, ahol őt is nem várt meglepetés éri: férje pucéran nyit neki ajtót, majd dögös fehérneműben bekopogtat a férje gimnáziumi szerelme, Leonóra - Dobó Kata - is.

Stohl Andrásnak nem ez volt az első pucér jelenete a sorozatban: már rögtön az első részben a kisfia focimeccse alatt szexel egyet a fiatal szomszéd csajjal - Pálmai Anna. A második részben egy wellnesshétvége alatt csábít a szobájába egy bikinis bombázót - Sághy Tímea -, majd a harmadik részben egy csinos modellügynököt - Parti Nóra - cipel ágyba.

A legrészletesebben mutatott ágyjelenetet egy fiatal anyukával - Szorcsik H. Viki - produkálta, akit az iskola udvarán szólított le, míg a legpikánsabbat fiatalkori szerelmével, Leonórával - Dobó Kata - láthatták a nézők, akivel az autóban lettek egymáséi.

A Válótársaknak lesz második évada, ezt Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese jelentette be.

Fotó: RTL Klub/Válótársak, címlapkép - RTL Klub Sajtóklub.

3 hozzászólás
Unagi       2016-01-30 15:37
4.
:S Az egész szánalmas, a cikktől, a cikk írón át, Stohlig, azokkal együtt akik még foglalkoztatják ezt a hülyegyereket.... Pedig nem lenne hiány intelligens, tehetséges emberekből.
Judy67       2016-01-30 07:52
3.
Soha nem szerettem, de egyre undoritobb((
agyas       2016-01-29 10:54
2.
Engem mint férfit igazán nem érdekel,mert olyan seggem nekem is van,de úgylátszik van az a pénz amiért ő megteszi kamera előtt.

Stohl András válik Válótársak

Menthetetlen a házasság, ha a feleség aláírta a válási papírokat?
Hazai sztár

Kovács Patrícia Válótársak

Kovács Patríciáról ez a kép készült az RTL Klub sorozatának éjszakai forgatásán.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.