kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Stohl András kisfia, Andriska

Ennyire hasonlít Stohl Andrásra a másfél éves kisfia! Képeken a tündéri Andriska

Stohl András párjával és három gyermekével lazított.

Forrás: Femina.hu

Stohl Andrással madarat lehetett volna fogatni, amikor 2013 júniusában megszületett a kisfia, Andriska. A színész sokáig nem szerette volna, ha fia születik, mert azt gondolta, első házasságából született lányai és párjától született kislánya úgy éreznék, háttérbe kerülnének a trónörökös érkezésével. A kis Andris érkezése azonban mindent felülírt, nővérei is imádják.

A család nemrég egy ritka, ötösben eltöltött hétvégén lazított az Afrika hotelben: Stohl nagyobbik lánya, Luca ugyan hiányzott, de Rebeka elkísérte édesapját, annak párját, Ancsikát, a hétéves Franciskát és a másfél éves Andriskát.

- Az igaz, hogy András nagyon elfoglalt, de elfoglaltságai mellett igyekszik mindig ő menni Franciskáért a suliba, aki már első osztályos nagylány. Legutóbb nagyon meghatódott, amikor a kisfiunk egyik nap a maga kis nyelvén elénekelte az egyik gyerekeknek szóló dalt, amit az édesapja előadásában hallgattunk mindig a kocsiban - mesélte a színészről táncművész kedvese, Ancsika.

Nézd meg Stohl András gyermekeit! Szerinted kire hasonlít jobban Andriska?

Stohl András egy szem kisfia 2013 júniusában látta meg a napvilágot. Három kislány után a színész a fiús apaságba is belekóstolt.

Forrás: Fény-Pont Média
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

Sztárok gyerekei a 2016-os Story-gálán

A 17. Story-gálára Galambos Lajost a felesége helyett lánya és kisebbik fia kísérte le. Boglárka csak úgy tündökölt csillogó, zöld ruhájában. Képes összeállításunkban megnézheted a többi sztárgyermeket is a 2016-os Story-gálán!

Még nincs hozzászólás

Szíj Melinda lánya

Több magyar sztár gyermeke, köztük Szíj Melinda énekesnő lánya is elballagott a hétvégén.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.