kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Somogyi Zoltán és Teszári Nóra

13 éves koruk óta tart a szerelem! A magyar műsorvezető páros meglepő vallomása

Teszári Nóra és Somogyi Zoltán az RTL Klub új műsorvezetői.

Forrás: Femina.hu

Teszári Nóra és Somogyi Zoltán lesznek az RTL Klub vadonatúj, 8:08 - Minden reggel című műsorának a műsorvezetői - jelentette be a kereskedelmi csatorna.

Teszári Nóra
Somogyi Zoltán
Ada
Mautner Zsófia

Március 11-től minden hétköznap reggel ők köszönti majd a nézőket.

Gyakorlott műsorvezetők

Elismert szakértőket látnak majd vendégül a stúdióban, akik segítenek majd eligazodni a naprakész információk között, a fontos és érdekes közéleti, egészségügyi, gyermeknevelési, párkapcsolati vagy éppen szépségápolással, divattal kapcsolatos témákban.   

A tévénézők számára egyikük sem ismeretlen, mindketten dolgoztak már a köztévének is, de ezen túl is van egyezés az életükben.

A 33 éves Somogyi Zoltán már 15 éves rádiós múltat tudhat maga mögött. A Juventus rádió műsorvezetőjeként tett szert országos ismertségre, majd a képernyőt is meghódította: dolgozott a Duna Televízióban, a Viasat 3-nál, a Magyar Televízióban és a TV2-nél is.

Teszári Nórát a Duna World-ön eleinte magazinműsorokban láthattuk, majd kulturális műsorokat vezetett, az elmúlt évben pedig kommunikációs vezetőként tevékenykedett egy kulturális cégcsoportnál.

13 éves koruk óta

A vörös hajú műsorvezető 13 évesen döntötte el végérvényesen, hogy olyan munkát szeretne majd, ahol beszélgethet az emberekkel. Öt évvel később, érettségi után elkészítette élete első tévés interjúját, ami adásba is került. Az ELTE angol szakán diplomázott, tanított is gyerekeket és felnőtteket egyaránt, végül mégis a képernyőn kötött ki.

A legdögösebb magyar sztármamik
A legdögösebb magyar sztármamik
Magyar sztárok és lányaikA 2014-es Story-gála sztárjaiMagyar színésznők a Playboy címlapjánAz utóbbi évek legdögösebb magyar kismamáiA 2012-es Story-gála legdögösebb sztárjaiA legdögösebb magyar musicalszínésznőkKözkedvelt magyar sztárok és párjaikA 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjaiA 2017-es Story-gála sztárjai Magyar sztárok piros ruhában
Somogyi Zoltán életében is mérföldkő a 13. életév: ekkor kezdett dolgozni riporterként az iskolarádióban, ahol már akkor olyan sztárokkal beszélgetett, mint Kudlik Júlia, Geszti Péter vagy Antal Imre. Középiskolásként már a Juventus rádió hangja volt.

Szenvedélye a beszélgetés, míg a kikapcsolódásban a kétkezi munka segíti: gyerekkora kedvenc hétvégi házát a Bükkben egymaga újította fel.

A 8:08 perctől délelőtt 10 óráig tartó Minden reggel című műsorban 9:20-tól Mautner Zsófia, neves gasztroblogger, a Chili&Vanília szerzője jelentkezik főzőműsorával. Az Ízes élet-ben nem csak fantasztikus ételcsodákat készít majd el, hanem mesél az étel történetéről, élettani hatásairól, miközben okos konyhai tippekkel is szolgál.

9:40-től a Reflektor magazinban a nézők mindent megtudhatnak Adától a sztárok életéről. Mint azt már korábban megírtuk, Pintér Adrienn március 4-én Mádai Vivient váltotta a bulvár magazin műsorvezetői posztján.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.