kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Soma Mamagésa lefogyott

Soma ennyire lefogyott - Nézd, milyen kirobbanó formában van!

Soma Mamagésa elárulta, hogyan tudott jó pár centit lefaragni a kényes területekről.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Soma, azaz Spitzer Gyöngyi azok közé a sztárok közé tartozik, akik szinte minden praktikát bevetnek, csak hogy kevesebbet mutasson a mérleg alattuk. Az énekes-műsorvezető az évek alatt számos diétát kipróbált, lemondott a dohányzásról, életmódot váltott és megismertetett bennünket különleges fogyókúráival is.

A hetek óta tartó edzések és az életmódváltás látványos fogyást eredményezett nála. A 49 éves Somának legalább tíz kilótól sikerült megszabadulnia, aminek köszönhetően kirobbanó formában van. Dióssy Klári talkshow-jában árulja el fogyásának titkát. Képes összeállításunkban megmutatjuk a nagy változást!

Soma a műsorban elárulta, egy táplálkozási felmérést végeztek el rajta, amelyből kiderült, mit szeret a szervezete és mit nem. A hosszú listának legalább a 80%-át betartja, és állítja, centikben mérhető az eredmény, amely inkább a hasáról és a derekáról, mintsem a melléről ment volna le. Mi hiszünk neki, hiszen friss fotóján (jobbra) jó pár kilóval tűnik kevesebbnek, mint a bal oldali, fél évvel ezelőtti fotón. Az eredmény nem csak az életmódváltásnak, de a rendszeres mozgásnak is betudható.

Forrás: Facebook/Soma Mamagésa, MTVA
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Drasztikus fogyókúrával karcsúsodott Gáspár Evelin

Nézd meg Gáspár Evelin látványos fogyását. Szerinted tartós marad a fogyás ilyen módszerrel?

2 hozzászólás
Anna       2016-02-25 10:58
3.
1.) Lehet, hogy centikben mérhető a fogyása, de itt speciel nem látszik. 2.) Mitől sztár? 3.) A hajával kellene kezdeni valamit, mert viszont szörnyű!
eroica       2016-02-25 10:17
2.
Igazán rendes a FEMINA, hogy a címben közölte, hogy "  Soma Mamagésa lefogyott - Soma ennyire lefogyott", így nem kellett tippelnem, hogy miről is szól a cikk. Ha nincs a címben, erre nem is gondoltam volna!

Molnár Anikó dögösre fogyott

Az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó nagyon dögös friss fotóján.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.