kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Soma Mamagésa lefogyott

Soma ennyire lefogyott - Nézd, milyen kirobbanó formában van!

Soma Mamagésa elárulta, hogyan tudott jó pár centit lefaragni a kényes területekről.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Soma, azaz Spitzer Gyöngyi azok közé a sztárok közé tartozik, akik szinte minden praktikát bevetnek, csak hogy kevesebbet mutasson a mérleg alattuk. Az énekes-műsorvezető az évek alatt számos diétát kipróbált, lemondott a dohányzásról, életmódot váltott és megismertetett bennünket különleges fogyókúráival is.

A hetek óta tartó edzések és az életmódváltás látványos fogyást eredményezett nála. A 49 éves Somának legalább tíz kilótól sikerült megszabadulnia, aminek köszönhetően kirobbanó formában van. Dióssy Klári talkshow-jában árulja el fogyásának titkát. Képes összeállításunkban megmutatjuk a nagy változást!

Soma a műsorban elárulta, egy táplálkozási felmérést végeztek el rajta, amelyből kiderült, mit szeret a szervezete és mit nem. A hosszú listának legalább a 80%-át betartja, és állítja, centikben mérhető az eredmény, amely inkább a hasáról és a derekáról, mintsem a melléről ment volna le. Mi hiszünk neki, hiszen friss fotóján (jobbra) jó pár kilóval tűnik kevesebbnek, mint a bal oldali, fél évvel ezelőtti fotón. Az eredmény nem csak az életmódváltásnak, de a rendszeres mozgásnak is betudható.

Forrás: Facebook/Soma Mamagésa, MTVA
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Drasztikus fogyókúrával karcsúsodott Gáspár Evelin

Nézd meg Gáspár Evelin látványos fogyását. Szerinted tartós marad a fogyás ilyen módszerrel?

2 hozzászólás
Anna       2016-02-25 10:58
3.
1.) Lehet, hogy centikben mérhető a fogyása, de itt speciel nem látszik. 2.) Mitől sztár? 3.) A hajával kellene kezdeni valamit, mert viszont szörnyű!
eroica       2016-02-25 10:17
2.
Igazán rendes a FEMINA, hogy a címben közölte, hogy "  Soma Mamagésa lefogyott - Soma ennyire lefogyott", így nem kellett tippelnem, hogy miről is szól a cikk. Ha nincs a címben, erre nem is gondoltam volna!
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.