kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Simon András fia vallomás

Fia szinte csak a képernyőről ismerte a magyar műsorvezetőt - Szívszorító vallomás

Az ATV híradósa, Simon András kevés időt töltött gyermekével.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Az ATV híradósa, Simon András elárulta, bánja, hogy nagyobbik fia évekkel ezelőtt szinte apa nélkül nőtt fel.

Az ismert híradós a Best magazinban mesél családjáról és fiaihoz fűződő kapcsolatáról.

Fia szinte csak a képernyőről látta az apukáját

Simon Andrásnak teljesen át kellett értékelnie az életét. Nagyobbik fia, Ádám születése után már javában televíziózott, a rengeteg munka miatt pedig alig volt ideje a családjára.

- Az egyetemi éveim alatt ismertem meg a feleségemet is, akivel immár 20 éve együtt élünk. Öt év után házasodtunk össze, egy évre rá jött is a fiunk, Ádám. Akkor már a televíziónál voltam, rengeteget dolgoztam egészen addig, amíg egyik este Ádám meglátott a képernyőn, és azt kérdezte a feleségemtől: mama, ez az a papa, aki időnként hozzánk is szokott jönni? Belefájdult a szívem, azonnal tudtam, hogy ennek véget kell vetnem - mondta a magazinnak az ismert tévés, aki teljes értékű apa szeretett volna lenni gyermekei életében.

- Jött a második fiunk, Matyi. Neki megadatott jó néhány év, amikor este nem csak a képernyőről látta az apukáját. Esti munkák ugyan vannak, de az életemet úgy rendezem be, hogy hétvégenként mindig együtt legyünk - mondta az édesapa.

Simon András 1993 és 1999 között a Magyar Televíziónál dolgozott hír- és magazinműsorokban szerkesztőként és riporterként, majd 1999 és 2002 között a TV2 Tények és Jó estét, Magyarország! hírműsorait szerkesztette és vezette.

2002 szeptemberében visszatért az MTV-hez, ahol a 2005 márciusáig Az Este című műsort vezette. Ezt követően 2006-ig az MTV műsorkészítési alelnöke volt, majd búcsút intett a tévézésnek. A képernyőre 2013-ban, az ATV-n tért vissza.

Egy év után visszatér a képernyőre a TV2 kirúgott híradósa

Hamarosan elbúcsúzik a Tényektől Várkonyi Andrea, és visszatér a képernyőre Andor Éva.

Fotó: MTI/Kollányi Péter

Ha eleged van a szürke hétköznapokból, akkor GESZTI

Nézd meg, mit alkotott a szózsonglőr Geszti Péter! Fel fog vidítani, az biztos! 14 dal, 12 énekes, egy album és egy show!

Még nincs hozzászólás

Bombera Krisztina Simon András ATV híradó

Hogy melyik csatornán láthatod őket, a cikkből kiderül.
Hazai sztár
Kovács András Péter bárkit ledumál a lábáról

Rengetegen jelentkeztek a Viacom humorcsatornáján induló produkcióba, hogy megmutassák: ők is képesek a nagy hazai stand-uposok nyomába lépni. Amatőr előadók jelentkezését a csatorna március 20-ig várja. Információk a www.comedycentral.hu-n.

Dátum: 2016. március 19.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.