kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Simon András fia vallomás

Fia szinte csak a képernyőről ismerte a magyar műsorvezetőt - Szívszorító vallomás

Az ATV híradósa, Simon András kevés időt töltött gyermekével.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Az ATV híradósa, Simon András elárulta, bánja, hogy nagyobbik fia évekkel ezelőtt szinte apa nélkül nőtt fel.

Az ismert híradós a Best magazinban mesél családjáról és fiaihoz fűződő kapcsolatáról.

Fia szinte csak a képernyőről látta az apukáját

Simon Andrásnak teljesen át kellett értékelnie az életét. Nagyobbik fia, Ádám születése után már javában televíziózott, a rengeteg munka miatt pedig alig volt ideje a családjára.

- Az egyetemi éveim alatt ismertem meg a feleségemet is, akivel immár 20 éve együtt élünk. Öt év után házasodtunk össze, egy évre rá jött is a fiunk, Ádám. Akkor már a televíziónál voltam, rengeteget dolgoztam egészen addig, amíg egyik este Ádám meglátott a képernyőn, és azt kérdezte a feleségemtől: mama, ez az a papa, aki időnként hozzánk is szokott jönni? Belefájdult a szívem, azonnal tudtam, hogy ennek véget kell vetnem - mondta a magazinnak az ismert tévés, aki teljes értékű apa szeretett volna lenni gyermekei életében.

- Jött a második fiunk, Matyi. Neki megadatott jó néhány év, amikor este nem csak a képernyőről látta az apukáját. Esti munkák ugyan vannak, de az életemet úgy rendezem be, hogy hétvégenként mindig együtt legyünk - mondta az édesapa.

Simon András 1993 és 1999 között a Magyar Televíziónál dolgozott hír- és magazinműsorokban szerkesztőként és riporterként, majd 1999 és 2002 között a TV2 Tények és Jó estét, Magyarország! hírműsorait szerkesztette és vezette.

2002 szeptemberében visszatért az MTV-hez, ahol a 2005 márciusáig Az Este című műsort vezette. Ezt követően 2006-ig az MTV műsorkészítési alelnöke volt, majd búcsút intett a tévézésnek. A képernyőre 2013-ban, az ATV-n tért vissza.

Egy év után visszatér a képernyőre a TV2 kirúgott híradósa

Hamarosan elbúcsúzik a Tényektől Várkonyi Andrea, és visszatér a képernyőre Andor Éva.

Fotó: MTI/Kollányi Péter

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.