kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Sebestyén Balázs beszólt Sarka Katának

Sarka Katát szapulta a reggeli műsorban Sebestyén Balázs! Ezért esett neki

Sebestyén Balázs újabb hírességnek szólt be.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Sebestyén Balázs sohasem rejtette véka alá mondanivalóját, még ha tudja, azzal másokat is megbánthat. A múlt héten Lilu meztelen fotóján akadt ki, a minap pedig a Class FM reggeli műsorában Sarka Katát pécézte ki magának. A műsorvezető megjegyezte, könnyű arról beszélni, hogy a nők fogadják el magukat olyannak, amilyenek, amikor ő napi több órát az edzőteremben tölt, majd divatbemutatókra és vásárolgatni jár. Balázs szerint a nőknek sem idejük, sem lehetőségük nincs arra, hogy heti többször lejárjanak az edzőterembe, közben gyereket neveljenek, munkába járjanak, főzzenek, mossanak, takarítsanak. Hajdú neje Facebookon reagált Balázs szavaira.

"Én 2 gyereket nevelek, 2 céget irányítok, nem az edzésről és a vásárlásról szól az életem, mégis be tudom illeszteni hetente 3-szor az edzést! Ezek mind kifogások, amiről Balázs beszél, aki szintén sosem járt még edzőterem közelében sem! Aki akar változtatni, az tud is!" - írta oldalára.

Nem ez az első eset, hogy Balázs egy hazai hírességnél húzza ki a gyufát. Képes összeállításunkban mutatjuk, kiknek szólt be az utóbbi időben.

Dúl a Facebookon a háború Sarka Kata, Balázs és a kommentelők között. A két híresség közül sokan a műsorvezetőnek adnak igazat.

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

Címlapkép: RTL Klub Sajtóklub.

Botrány a köbön! Sarka Kata nyilvánosan osztotta ki férje exét

Nézd meg 2015 legnagyobb hazai sztárbotrányait!

11 hozzászólás
Babi50       2016-04-03 17:15
12.
jól megfogalmaztad  :)
válasz a 3. kommentre (igazságos - 03-30)
Babi50       2016-04-03 17:12
11.
Teljesen igaza van Balázsnak. A facebookon állandóan képeket tesz fel az edzéseiről vásárlásairól,s magáról,naponta többször. Kata maga nyilatkozta,hogy nem főz(nem is tud), bejárónői vannak. Nem csinált otthon semmit,így könnű. Nagyon elszállt vele ... tovább »
Anny       2016-03-31 10:32
10.
Csak újgazdagék kérkednek az elért státuszukkal. Nekik fontos az állandó bizonyítás, hogy milyen ügyesek, sajátmaguknak van erre szükségük. Nem képesek kivárni, míg a többiek mondják, hogy jé, milyen ügyes, mert nem biztosak abban, hogy a többiek is... tovább »

Rubint Réka hízhatna

Schobert Norbi elárulta, hogyan látná szívesen a feleségét.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.