kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Schobert Norbi utál edzeni

Megdöbbentő titkot árult el magáról Schobert Norbi
Ez tönkre is teheti a kommentek szerint

Schobert Norbi meglepő posztja.

Forrás: Femina.hu

Megdöbbentő titkot árult el magáról Schobert Norbi ma délután a Facebookon. Azt írta egy fotójához, hogy 30 éve utál edzeni, mégis minden nap megteszi. A fitneszguru kijelentésére megindult a kommentáradat. Több hozzászóló úgy vélte, ez a mondata szembemegy Norbi eddig felépített értékrendjével.

Tedd ezt Te is!

Közzétette: Norbi Update – 2016. január 28.

Ha eleged van a szürke hétköznapokból, akkor GESZTI

Nézd meg, mit alkotott a szózsonglőr Geszti Péter! Fel fog vidítani, az biztos! 14 dal, 12 énekes, egy album és egy show!

8 hozzászólás
solymikata       2016-01-29 09:36
9.
Légy nyugodt, minden hülyeség/hazugság amit eddig előadott rontja a róla kialakult képet. A többség csak legyint rá, vagy nevet rajta.
válasz a 7. kommentre (juangabriel - 01-28)
juangabriel       2016-01-29 07:39
8.
Norbi, van egy rossz hírem. 69 felé közeledvén éppen azon gondolkodom, hogy már mennyi kortársam hagyott el. Meg kell jegyeznem, hogy a magamfajta  "csak semmi sport" jelszavú barátaim mintha jobban bírnák. Csak meg ne bánd, amikor már káéső lesz!
válasz a 7. kommentre (juangabriel - 01-28)
juangabriel       2016-01-28 18:03
7.
Ha minden hülyeség/hazugság amit eddig előadott rontaná a róla kialakult képet, akkor az a kép már elég ronda lenne. Szerencsére van egy réteg, akiknek minél nagyobb marhaságot mond, annál jobban imádják. Ők tartoznak a Norbi "igényes" táborába.
Koncert rég szólt már ekkorát! Sztárkavalkád Geszti mellett

Különleges show várható március 4-én az Akvárium Klubban. Geszti Péter elmondja, mitől lesz egyszeri és  megismételhetetlen új albumának, a Létvágynak a lemezbemutató koncertje.

Dátum: 2016. március 2.
Készítette: Femina
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.