kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Sarka Kata házasága, válság

Ez kezdte ki Sarka Katáék házasságát! Hajdú már válással fenyegetőzött
Vallomás

Sarka Kata elárulta, miért lett rá mérges férje, Hajdú Péter.

Szerző: Jász Virág
Forrás: Femina.hu

Sarka Kata a FEM3 Café reggeli műsorában a két műsorvezetőnek, Czippán Anettnek és Berki Krisztiánnak mesélt arról az időszakról, amely majdnem a házasságába került.

Férje, Hajdú Péter ugyanis nem kezelte túlzottan rugalmasan Kata átváltozását.

"Akkor ő inkább elválik..."

Hajdú Péter felesége az egészséges életmód és a sport elkötelezett híve, tavasszal pedig egy fitneszversenyen is részt vett. Ahhoz, hogy tökéletes formában tündökölhessen, 48 kilóra fogyott le, és alig evett valamit.

Az utolsó napon már vizet sem vett magához. Az önmegtartóztatás bár eredményes volt, férjét borzasztóan kiborította a helyzet. Olyannyira, hogy még a válás gondolata is felmerült.

- Nekem az tetszett a legjobban, amikor nagyon-nagyon vékony voltam, de most sokkal jobban érzem magam - árulta el a műsorvezetőknek.

A jelenleg 58-60 kilós, kétgyermekes anyuka arról is beszélt, férjének milyen alakkal tetszik, illetve áll-e testképzavar a külsejére való folyamatos odafigyelés hátterében.

- Inkább reálisan látom a testem, de nagyon szigorú vagyok magamhoz. És nem azért, mert valaki ezt várja el tőlem, vagy mert Peti csak így szeret. Neki akkor is tetszettem, amikor 73 kiló voltam. Akkor viszont nem annyira, amikor 48, amiatt nagyon mérges volt.

Azt mondta, ha még egyszer versenyezni akarok, akkor ő inkább elválik, mert többé nem akar így látni - mondta el őszintén a műsorban, és azt is elárulta, ő szívesen megmérettetné magát még egyszer a későbbiekben. Péter azonban tartja magát a döntéséhez.

Fotó: FEM3 Café

9 hozzászólás
Mari0314       2016-01-12 15:48
10.
Tényleg csinos volt amikor 73 kg volt
napsugár31       2016-01-04 17:22
9.
Nem lenne szabad semmit túltásba vinni! Már két gyermek édesanyja szép,okos és csinos is de miért kellene magát mutogatni. Ruhában is látszik hogy jó alakja van.Igaza van a férjének miért gyötri magát azért hogy csontsovány legyen?
Bumm       2016-01-04 07:04
8.
Diszkrét?
válasz a 2. kommentre (avOkado - 01-03)

Sarka Kata félmeztelen fotó

Sarka Kata sok kritikát kapott a fotóért, amit a Facebookra töltött fel.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.