kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Rékasi Károly újra Barátok közt

Váratlan bejelentés! A Barátok közt rajongói erre biztosan nem számítottak
A részletek

Rékasi Károly állapotával kapcsolatban új híreket kaptunk.

Forrás: Femina.hu

Olyan hírek érkeztek ma délután Rékasi Károly állapotával kapcsolatban, amelyekre nem számítottunk.

Mint ismert, a Barátok köztben Bartha Zsoltot megformáló színészt nemrég újra meg kellett műteni.

Rékasi a héten már forgat

Február elején derült ki, hogy Rékasi Károlyt ismét meg kell műteni. Tavaly nyáron súlyos motorbalesetet szenvedett, a sérülései pedig nem megfelelő ütemben gyógyultak.

A színészt 2016. február 9-én operálták meg, mert a sérült csontoknál nem indult meg a csontképződés. A beavatkozás során ismét felnyitották a combját, a törött csontrészek közti hiányt csontforgáccsal pótolták, amely ösztönzi a csontok növekedését, mindezt fémekkel rögzítették.

A Barátok közt készítői nem titkolták, hogy a váratlan szituáció nehéz helyzet elé állította őket, gőzerővel dolgoznak azon, hogy a sorozat történetvezetési fonalában ez ne okozzon nagy nehézségeket.

Ma délután aztán örömteli hírt közöltek: Rékasi a mai napon nemcsak hogy elhagyhatta a Honvéd kórházat, orvosától a munkára is engedélyt kapott. A Barátok közt rajongói bizonyára nem számítottak arra, hogy kedvenc rosszfiújuk a héten már forgathat a sorozatban.

- Miután Karcsi engedélyt kapott a munkára, meglátogattuk a kórházban, beszéltünk vele, valamint konzultáltunk az orvosával is, hogy milyen mértékű munkát végezhet, és azt milyen formában teheti. Az információk alapján hoztuk meg azt a döntést, hogy úgy dolgozzuk át a történetet, hogy Karcsinak - ameddig az szükséges -, ülnie vagy feküdnie lehessen, majd később mankóval állnia is, valamint a teherbírására szabtuk a jelenetek mennyiségét - árulta el a sorozat kreatív producere.

Story-gála 2016 - A Barátok közt színésznői
Story-gála 2016 - A Barátok közt színésznői
A Barátok közt színésznőiA 2016-os Story-gála sztárjaiA 2015-ös Story-gála sztárjaiSztárpárok a 2016-os Story-gálánA 2014-es Story-gála sztárjaiA Barátok közt szerelmespárjaiA 2015-ös Playboy-gála sztárjaiA 2013-as Story-gála legdögösebb sztárjaiA 2016-os Glamour-gála sztárjaiA 2014-es VIVA Comet sztárpárjai

- Figyelembe véve a sérülés súlyosságát, és ügyelvén arra, hogy nehogy megterhelje a sérült végtagot, kértünk fel egy betegszállító céget, hogy Karcsi szállítását az otthona és a stúdió között végezze el, és a forgatás alatt legyen segítségére, amennyiben az szükséges. A stúdión belül is biztosítjuk a helyváltoztatását, például az öltöző, a smink vagy a forgatási helyszínek között. Röviden, tudjuk, hogy számára nagyon fontos, hogy mihamarabb visszatérjen a munkába, de nem hagyjuk, hogy megterhelje magát és ne gyógyuljon megfelelően. Ennek elkerülésére mindent megteszünk - mondta Rozgonyi Ádám.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub/Klinszky Gábor, Nagy Botond

Még nincs hozzászólás

Rékasi Károly Barátok közt szünet

A Barátok közt készítői ma délután sajtóközleményben tudatták, ki és miért nem forgat tovább.
Hazai sztár

Kiss Ramóna Barátok közt baba

Így örültek az RTL Klub sorozatának szereplői az új jövevénynek.
Hazai sztár
Varga Izabella ledérebb, mint valaha

Varga Izabella 2013. március 9-től ledér ruhákkal és szenvedélyes tánclépésekkel forrósítja fel a hangulatot az RTL II-n. Partnere, Cseh-Szakál Tibor kizárólag elismerő szavakkal nyilatkozott a színésznőről.

Dátum: 2013. március 7.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.