kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Rábai Balázs RTL Klub híradó

Elköszönt az RTL Klub híradósa! Ez a műsorvezető került a helyére

Már nem D. Tóth András vezeti hétvégente az RTL Klub híradóját.

Forrás: Femina.hu

D. Tóth András elköszönt az RTL Klub híradójától, mert március 24-től ő a Fókusz új műsorvezetője, mától már Barabás Éva váltótársaként lesz látható.

D. Tóth András 2000-ben szerepelt először tévében, a Barátok közt egyik szereplőjeként ismerhették meg a nézők, majd 21 évesen újságíróként kezdett dolgozni. Az RTL Klubnál a Híradónak, a Fókusznak, a XXI. Századnak és a Házon kívülnek is készített már számos riportot. 2013 januárjától a csatorna híradójának hétvégi adásait vezette.

- Mondhatjuk, hogy András az RTL Klub saját nevelése, riporterként, szerkesztőként és műsorvezetőként is megmutathatta már a tudását nálunk. Valójában sohasem búcsúzott el a Fókusz csapatától, még akkor is készített riportokat, amikor Híradót vezetett hétvégenként - mondta el Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.

- Örülök, hogy a csatorna vezetése engem választott, nagy izgalommal vágok bele az új feladatba. Évek óta dolgozom a Fókusz riportereként is, így belülről is jól ismerem ezt a műsort. Különleges kihívás lesz vezetni és szerkeszteni egyszerre egy ennyire nézett napi magazint. Nagyon sokat tanultam a Híradóban, ami hasznomra válhat az új műfajban is. A nézők most egy egészen más oldalamat is megismerhetik - nyilatkozta D. Tóth András.

Kíváncsi vagy, ki lesz az RTL Klub új hétvégi híradósa? A képes cikkből ez is kiderül!

D. Tóth András több mint tíz éve dolgozik az RTL Klub különböző műsoraiban. A csatorna híradóját 2013 januárja óta vezette hétvégente Szabados Ágnessel. 2016. március 24-től ő lesz a Fókusz új műsorvezetője.

Forrás: RTL Klub/Bársony Bence
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

Hazai sztáresküvők 2013-ban

Képeken 20 magyar sztár, aki 2013-ban állt oltár elé állt. Nézd meg őket képgalériánkban!

Hazai sztáresküvők 2013-ban
Hazai sztáresküvők 2013-ban
Magyar műsorvezetők esküvői fotói2013 várandós hazai sztárjaiSztárpárok a 2016-os Story-gálánA legnépszerűbb férfi szinkronhangokMagyar sztárapukák 2013-2014Beteg magyar sztárok 2013-ban Magyar sztárpárok, akik a színpadon jöttek összeMagyar sztárpárok házasság nélkülX-Faktor újratöltve: amit a 2011-es évadról tudni érdemesSzeptemberben született magyar sztárok

Még nincs hozzászólás

Kicsi Óriások csapatkapitányok

Az RTL Klub Kicsi Óriások című tehetségkutatójához kilenc magyar sztárt nyert meg.
Hazai sztár
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.