kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Rábai Balázs RTL Klub híradó

Elköszönt az RTL Klub híradósa! Ez a műsorvezető került a helyére

Már nem D. Tóth András vezeti hétvégente az RTL Klub híradóját.

Forrás: Femina.hu

D. Tóth András elköszönt az RTL Klub híradójától, mert március 24-től ő a Fókusz új műsorvezetője, mától már Barabás Éva váltótársaként lesz látható.

D. Tóth András 2000-ben szerepelt először tévében, a Barátok közt egyik szereplőjeként ismerhették meg a nézők, majd 21 évesen újságíróként kezdett dolgozni. Az RTL Klubnál a Híradónak, a Fókusznak, a XXI. Századnak és a Házon kívülnek is készített már számos riportot. 2013 januárjától a csatorna híradójának hétvégi adásait vezette.

- Mondhatjuk, hogy András az RTL Klub saját nevelése, riporterként, szerkesztőként és műsorvezetőként is megmutathatta már a tudását nálunk. Valójában sohasem búcsúzott el a Fókusz csapatától, még akkor is készített riportokat, amikor Híradót vezetett hétvégenként - mondta el Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.

- Örülök, hogy a csatorna vezetése engem választott, nagy izgalommal vágok bele az új feladatba. Évek óta dolgozom a Fókusz riportereként is, így belülről is jól ismerem ezt a műsort. Különleges kihívás lesz vezetni és szerkeszteni egyszerre egy ennyire nézett napi magazint. Nagyon sokat tanultam a Híradóban, ami hasznomra válhat az új műfajban is. A nézők most egy egészen más oldalamat is megismerhetik - nyilatkozta D. Tóth András.

Kíváncsi vagy, ki lesz az RTL Klub új hétvégi híradósa? A képes cikkből ez is kiderül!

D. Tóth András több mint tíz éve dolgozik az RTL Klub különböző műsoraiban. A csatorna híradóját 2013 januárja óta vezette hétvégente Szabados Ágnessel. 2016. március 24-től ő lesz a Fókusz új műsorvezetője.

Forrás: RTL Klub/Bársony Bence
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

Hazai sztáresküvők 2013-ban

Képeken 20 magyar sztár, aki 2013-ban állt oltár elé állt. Nézd meg őket képgalériánkban!

Hazai sztáresküvők 2013-ban
Hazai sztáresküvők 2013-ban
Magyar műsorvezetők esküvői fotói2013 várandós hazai sztárjaiSztárpárok a 2016-os Story-gálánA legnépszerűbb férfi szinkronhangokMagyar sztárapukák 2013-2014Beteg magyar sztárok 2013-ban Magyar sztárpárok, akik a színpadon jöttek összeMagyar sztárpárok házasság nélkülX-Faktor újratöltve: amit a 2011-es évadról tudni érdemesSzeptemberben született magyar sztárok

Még nincs hozzászólás

Kicsi Óriások csapatkapitányok

Az RTL Klub Kicsi Óriások című tehetségkutatójához kilenc magyar sztárt nyert meg.
Hazai sztár

ByeAlex félmeztelenül

Az X-Faktor mentora egyáltalán nem szégyenlősködik.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.