kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Pintér Tibor Rubint Réka A Nagy Duett

Erre még nem volt példa a TV2 műsorában! Sztárházaspárt szerződtettek

A Nagy Duettben először szerepel egy házaspár mindkét tagja.

Forrás: Femina.hu

Az április 10-én induló A Nagy Duett negyedik évadában fordul elő először, hogy egy házaspár mindkét tagja szerepel a műsorban. Schobert Norbi profi párja Keresztes Ildikó, Rubint Rékáé pedig Pintér Tibor lesz.

A sármos musical- és operettszínész, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója már tartott is egy próbaéneklést a fitneszkirálynővel egy lovardában.

Így énekel Rubint Réka

- Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Lara jelentkezett Az ének iskolája című műsorba. Szerinted az édesanyjától vagy az édesapjától örökölte a hangját?

- Szerintem egyiküktől sem. Hallottam a kislányt énekelni felvételről. Tényleg kiválóan dalol, szinte már-már profi stilisztikával és hangképzéssel. Figyelemre méltó számunkra is, hiszen a lovas színház folyamatosan toboroz fiatalokat. Kértem is Rékát, egyszer hozza el hozzánk Larát, hiszen jól tud és szeret lovagolni is.

- Milyen hangja van Rubint Rékának?

- Nagy szerencsénk, hogy nagyon tisztán énekel, tisztán intonál. Egy duett esetében ez nagyon fontos, hisz a hamisság sokat tud rontani egy közös produkción. A hangja pedig még képezhető. Réka egyelőre még kicsit félénken énekel, nem meri kiereszteni a hangját, pedig van neki, hiszen az edzésein is torokból, jó hangosan adja az instrukcióit, hogy a hatalmas csarnokban az utolsó sorokban tornázók is jól hallják.

Nekem az a teóriám, hogy az éneklés egy minőségi üvöltözés: bele kell, hogy üvöltsük a világba a fájdalmainkat, a boldogságunkat, különben mit sem ér. Az énekléssel valamit kommunikálunk, üzenünk - gyakran a Jóistennek -, ezért a hangnak terjednie kell. Arra buzdítom Rékát, hogy a hangja messzire érjen.

- Feltételezem, Rubint Rékának a ritmusérzékkel, a színpadi mozgással sem lesz gondja, és az sem kérdés, hogy bírja-e majd a szám végéig szuflával.

- Szerencsére van színpadi rutinja, gyakorlatilag az is egyfajta színház, amit ő csinál, hiszen emberek elé áll ki, és produkálja magát. Bár nem táncos, de ura a testének, jó a mozgása. Passzolunk egymáshoz magasságban is. Az is az előnyünkre válik, hogy azonos az energiaszintünk, és hamar egy hullámhosszra kerültünk.

Fotó: TV2 Sajtószoba

6 hozzászólás
Anny       2016-03-28 14:23
7.
Tökéletesen igazad van. Ez a bohóckodás csak a celebek gazdagítására jó, nem színvonal. Lehet rajtuk röhögni, ők meg  közben csak töltik a zsebüket és kiröhögik azokat, akik nézik. Ez ma Magyarországon a szórakoztatás színvonala.
válasz a 4. kommentre (Ketryn - 03-27)
juangabriel       2016-03-28 07:44
6.
"az éneklés egy minőségi üvöltözés" és ha nem is minőségiben, de üvöltözésben a Réka mester.
kszlivia       2016-03-27 23:27
5.
Képtelen vagyok visszatartani magam: Réka végre egy jó pasit kapott. Pintér Tiborral én is lejtenék egyet.

Fésűs Nelly Berki A Nagy Duett

Berki Krisztiánnak egy erős nő lesz a partnere A Nagy Duettben.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.