kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Közös fotó! Oszvald Marika lánya igazán dögös bombázóvá érett

Közös fotó! Oszvald Marika lánya igazán dögös bombázóvá érett

Oszvald Marika és lánya, a tévés Hídvégi Krisztina mindenben számíthatnak egymásra.

Szerző: Kovács Adrienn
Forrás: Femina.hu

A mosolygós Oszvald Marikát valószínűleg nem kell bemutatni a magyar operettrajongóknak, de a tévénézők is ismerhetik a Barátok közt sorozatból.

Azt azonban kevesen tudják, hogy a Fővárosi Operettszínház művésznőjének lánya nem más, mint a Duna tévé híradójának népszerű riporternője, a bájos Hídvégi Krisztina.

Kivételes a kapcsolatuk

Marika le sem tagadhatná, mennyire büszke a szintén színész Hídvégi Miklóstól született egyetlen lányára, akinek bájos arcában és mosolyában egy az egyben visszaköszönnek az energikus sztáranyuka vonásai. A nyilvánvaló külső hasonlóságokon kívül azonban anya és lánya sok másban is egyeznek.

Köztudott, hogy az 58 éves operettdíva egy két lábon járó energiabomba - a lendületet, optimizmust és magabiztosságot csemetéje is örökölte.

A Jászai-díjas színésznő és lánya kapcsolata nem mindennapi, elmondásuk szerint mindig is legjobb barátnői és bizalmasai voltak egymásnak. Bár Marika cserfes és nyughatatlan örökmozgó, lánya magánéletébe tudatosan nem avatkozik bele.

Közös szerelem: a zene és az éneklés

Ennek ellenére Krisztina - bár kiskorától fogva nagyon önálló és érett gondolkodású - mindig kikéri édesanyja tanácsát.

A Barátok közt színésznői
A Barátok közt színésznői
Story-gála 2016 - A Barátok közt színésznőiA Barátok közt szerelmespárjaiA Barátok közt színészeiA 2015-ös Playboy-gála sztárjaiA 2015-ös Story-gála sztárjaiA 2014-es Story-gála sztárjaiA legkedveltebb magyar sorozatszínészekA legdögösebb magyar sztármamikAz utóbbi évek legdögösebb magyar kismamáiMagyar sztárok, akik plasztikáztattak

Házassága zátonyra futáskor is sok támogatást kapott sztáranyukájától, ugyanakkor veleszületett kitartása is segített túllépni a csalódáson. A csinos tévésre azóta ismét rátalált a szerelem a szintén tévés ifj. Knézy Jenő személyében.

A csinos sztárcsemete szabadidejében szívesen kosárlabdázik és főz, de a zene is fontos szerepet játszik az életében. Anyai ihletésre még az éneklés sem áll tőle távol, bár elmondása szerint csak hobbiszinten dudorászik, vagy a barátaival karaokézik.

Fotó: Europress

Még nincs hozzászólás

Varga Izabella lányai

Varga Izabella két lány édesanyja, akik örökölték a Barátok közt színésznőjének szépségét.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.