kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Ördög Nóra terhes?

Látványosan domborodik Ördög Nóra pocakja! Terhes a csinos műsorvezető?

Fotókon Ördög Nóra gyanúsan gömbölyödő pocakja.

Szerző: Bogár Piroska
Forrás: Femina.hu

Gyanúsan domborodott Ördög Nóra pocakja az X-Faktor harmadik élő show-jában. A műsorvezető egy testhezálló, fekete Dolce & Gabbana ruhát viselt szombat este, amelyben igencsak feltűnő volt, hogy nemcsak a hasa nőtt meg, de a csípője is kikerekedett.

A 31 éves sztár már négy éve együtt van férjével, a fotós Nánási Pállal, akivel 2010-ben házasodtak össze, így már jó ideje találgatják a rajongók, mikor néznek gyermekáldás elé.

Korábban azt nyilatkozta, csak kettejükre tartozik, mikor érkezik meg a baba, azért erről még a tervezés szintjén sem szeretne beszélni, az azonban biztos, hogy nem a karriertől teszi függővé.

Nézd meg az Ördög Nóráról készült legfrissebb fotókat! Szerinted is a babapocakja gömbölyödik?

A kis fekete deréktájon ráncolt szabásával lehet egy kicsit csalni viselője alakján, ám még így is feltűnt a domborodó pocak. Ördög Nóra arca is kissé kerekebb lett, mint korábban volt.

Forrás: RTL Klub/Bársony Bence
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

Volt mit nézni Ördög Nóra szoknyáján

Bár a szoknyák rövidülése általában a tavasz beköszöntével figyelhető meg még a magyar női műsorvezetőknél is, Ördög Nóra nem alkalmazkodott ehhez a megfigyeléshez. A hideg októberi időben is egy extra rövid farmerszoknyácskában érkezett az X-Faktor 2012 döntőseit bemutató tegnapi sajtótájékoztatóra, melynek a Corvin Plaza adott otthont.

Ez volt egyébként az első alkalom, amikor az élő show-ba bejutott énekesek és énekesnők megjelentek a nagy nyilvánosság előtt. Ki is tettek magukért. Nézd meg magad, miben voltak!

29 hozzászólás
anna       2012-11-09 08:49
30.
Nagyon örülök, hogy terhes, de ez nem ok arra, hogy napokon, heteken, hónapokon keresztül  a terhesség minden fázisáról "tájékoztassanak" mindenkit. Ez egyrészt magánügy, másrészt mi lenne, ha minden terhes asszonnyal ezt tennék.
nevemvani       2012-11-08 18:23
29.
Olvastam, hogy bevallotta, hogy gyermeket vár. Nyíltan elmondta. Én örülök neki, erős, kiegyensúlyozott nő, akiről nehéz elképzelni, hogy nem állná meg a helyét anyaként.
jolan       2012-11-08 09:41
28.
sztem jól áll neki a rövid haj is.
válasz a 25. kommentre (MeowCat - 11-07)

Televíziós Újságírók Díja 2016

Ők lettek este a Televíziós Újságírók Díjának nyertesei.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.