kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Ördög Nóra nagymamás öltözetben

Hova tette a dögös énjét? Ördög Nórát meglepő öltözetben kapták le
Friss fotók

Ördög Nóra tőle szokatlanul visszafogott ruhát húzott a minap.

Szerző: Bogár Piroska
Forrás: Femina.hu
2012.09.17.

Ördög Nóra tőle szokatlanul visszafogott öltözetben jelent meg a világmárkákat forgalmazó KZM legújabb luxustermékeit felvonultató bemutatón. Az RTL Klub műsorvezetőjétől megszokhattuk a szokatlan szabású és feltűnő színű ruhákat, ám ezúttal nagymamás megjelenéssel lepte meg a közönséget.

A rendhagyó órabemutatón hazai hírességek léptek kifutóra: énekesnők és énekesek, műsorvezetők és sportolók. A show után az alkalmi modellek is belevetették magukat a parti forgatagába, ahova az est folyamán egyre több hazai sztár érkezett!

Nézd végig összefoglalónkban, kik és miben voltak jelen a bemutatón!

A 31 éves sztár ezúttal az erős arcfestésről is lemondott, csak természetes, leheletnyi sminket viselt.

Forrás: Red Lemon
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 9

Ördög Nóra 7 legemlékezetesebb szerelése

Hét héten keresztül tartott a Csillag Születik, amelynek révén nemcsak a tehetséges előadók, hanem a műsor két csinos háziasszonya is a figyelem középpontjába került. A stylistok Ördög Nórát és kolléganőjét a neves divatházak legszebb kreációiba öltöztették. Az itthon is elérhető Blumarine, Dolce&Gabbana és Armani kollekcióiból is láthattunk néhány mesés darabot.

Nézd végig képes összeállításunkat, amelyben sorra vesszük a csinos műsorvezetőnő Csillag Születikben viselt legszebb ruháit!

Az M1 műsorvezetője modellnek állt

A köztévé műsorvezetőjét a 2013-as Story-gálán láthattuk először Apáti Edit által tervezett estélyiben, azóta is előszeretettel viseli a a divattervező kreációit. A Feminának elárulta, hogy miért.

10 hozzászólás
avOkado       2012-12-27 16:44
11.
Ha ismernéd, nagyot csodálkoznál.. Ő csakis a kamerának tud kedvességet mutatni, amint  kikerül annak látószögéből, undok, elviselhetetlen, és mogorva nőszeméllyé válik. Kérdezd meg a vele együtt dolgozókat..:| Sokan beveszik ezt a "kedves, bájos, ü... tovább »
válasz a 6. kommentre (Ketryn - 09-17)
orbit       2012-12-27 14:01
10.
Szerintem nagyon jól néz ki Nóri. Szinte minden jól áll neki. Kismamaként valószínűleg a kényelmesebb holmikat részesíti majd előnyben. A frizurája is jó, igaz a hosszú hajjal sokaknak jobban tetszett. De aki szép, mint ő tök mindegy  mit hord, min... tovább »
Rita877       2012-09-30 16:35
9.
Szerintem rossz neki ez a haj....Sokkal szebb volt hosszú hajjal.... Egyáltalán nem nőies az ilyen frizura, és én úgy hallottam a legtöbb pasi kimondottan utálja.

Ördög Nóra és Dukai Regina ugyanolyan ruhában

Ördög Nóra ruháját már láttuk egy másik ismert sztáron is.
Hazai sztár
Sztárlexikon
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.