kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Nyári Károly baki

Hatalmasat bakizott a színpadon a magyar énekes! A tévékamerák is rögzítették

Nyári Károly nagyot bakizott egy tévéfelvétel során.

Forrás: Femina.hu

Nyári Károly jazz-zongorista, énekes, dalszerző büszke lehet lányaira, akik követték a zenei pályán.

Nyári Editet és Alizt a 2010-es X-Faktorban ismerte meg az ország, amelybe külön-külön neveztek be, de végül a mentorok Summer Sisters néven duóként juttatták be őket az élő show-ba.

Nagyot bakizott a színpadon

Nyári Károly a '80-as években több évig Hollandiában élt, és számos világsztárral lépett fel: Chaka Khan, Gloria Estefan, Mariah Carey, Phil Collins, Michael Jackson, Elton John, Luciano Pavarotti vagy Frank Sinatra - csak hogy a legnagyobbakat említsük. Utóbbi egy közös fellépésük után saját mikrofonját adta ajándékba a művésznek.

Itthon is olyan világsztároknak játszott, mint Al di Meola, Robbie Williams, Paul McCartney, Sting, Michael Jackson vagy Madonna. Annak ellenére, hogy a legnagyobb nevekkel lépett fel, az egyik legnehezebb feladat számára az volt, amikor a lányaival kezdett el egy színpadon szerepelni, árulta el a FEM3 Café című műsorban.

- Nagyon nehéz nekem ezt szétválasztani, mert amikor kollégák felkérnek arra, hogy együtt játsszunk, az természetes dolog. Amikor az ember a saját gyermekével lép fel, az mindig kettősséget okoz. Hogy vegyél részt a színpadon? Mint apa vagy mint egy zenésztárs? - mondta.

Az évek során aztán megtanulta, hogy Edittel és Alizzal zenésztársakként kell viselkednie, lányai is így tekintenek rá, ők ebbe nőttek bele. Egy hatalmas baki volt az, ami leginkább okította.

- Nagyon picik voltak, hét-nyolc évesek, amikor egy gyerekmusicalben léptek fel velem. Ez volt az első fellépésük, ami egy televíziós felvétel is volt egyben. Aliz hat-hét éves volt, persze hogy hihetetlenül izgultam érte: néztem, mit csinál, fel is álltam a zongora mellől. Így aztán amikor a karmester nekem intett, mert nekem kellett volna elindítani az egész darabot, nem szólalt meg a zongora, de azért legalább Aliz elkezdett énekelni. Ez egy édes kis történet, de innentől kezdve mondta, hogy nem szabad apaként viselkednem a színpadon - elevenítette fel az esetet a műsorban.

Fotó: Facebook/Nyári Lányok - Nyári Aliz és Nyári Edit Hivatalos Oldala

Még nincs hozzászólás

Polyák Lilla Gömöri András Máté baba

Gömöri András Máté és Polyák Lilla gyereket szeretnének.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.