kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Novodomszky Éva Ridikül műsorvezetője

Jakupcsek Gabriellát 10 évvel fiatalabb kolléganőjére cserélték

Kiderült, ki vezeti tovább a Ridikül című műsort Jakupcsek Gabriella helyett.

Forrás: Femina.hu

A Blikk információi szerint a jövőben nem Jakupcsek Gabriella vezeti az MTVA Ridikül című műsorát.

A lap úgy tudja, a karácsony előtt menesztett műsorvezető helyébe a tíz évvel fiatalabb Novodomszky Éva lép.

Megvan Jakupcsek Gabriella utódja

Jakupcsek Gabriellának 2015. december 21-én mondott fel a köztévé. A közmédia karácsony előtt három nappal közölte 120-130 emberrel, hogy megszűnik a munkaviszonyuk.

- Két felvétel közt, teljes sminkben felhívtak egy megbeszélésre. Megbeszélés nem volt, a kezembe adtak egy papírt - nyilatkozta a kirúgása napján Jakupcsek a Borsnak.

Először arra gondolt, az év végi jutalmat közlik vele ilyen formában, de a papír nem jutalomról szólt. Nem értette, miért válnak meg tőle, hiszen a 2013. március 18-án indult Ridikül című beszélgetős műsor és a Szeretlek, Magyarország! című vetélkedő, amelyben az ő egyik állandó csapatkapitány, a csatorna legnézettebb műsorai közé tartozik.

Az ünnepek után már arról szóltak a hírek, hogy Jakupcsek Gabriella mégis tovább vezetheti a talkshow-t, csak az MTVA belső állományából menesztették. A legfrissebb hírek szerint viszont nem ő lesz a jövőben a műsor háziasszonya, hanem Novodomszky Éva, aki évek óta a Család-barát című műsor egyik műsorvezetője és továbbra is az MTVA belső állományának tagja. A Blikk értesülései szerint már a szerződését is aláírta.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

8 hozzászólás
Bori23       2016-01-10 09:21
9.
Nem néztem a műsort, de össze sem lehet hasonlítani a 2 nőt. Novodomszky Éva jellegtelen, Jakupcsek Gabinak van stílusa és erős egyénisége. A műsor nem lesz már ugyanaz, az biztos és a csatornára sem vet jó fényt, hogy egy kedvelt női műsor műsorveze... tovább »
aloevera       2016-01-07 13:50
8.
Egyetértek. 
válasz a 7. kommentre (solymikata - 01-07)
solymikata       2016-01-07 10:11
7.
Szerintem a formátumot sem kellene folytatni. Oké, csináljanak beszélgetős műsort, de ami egy személyiség nevével ennyire összeforrt, azt egyszerűen nem érdemes mással erőltetni.

Sándor Orsi második gyereke

Sándor Orsi műsorvezető két kicsi gyermeke között csak tíz hónap a különbség.
Hazai sztár

Dióssy Klári Ridikül

Az MTVA elárulta, ki lesz valójában a Ridikül új műsorvezetője.
Hazai sztár
A műsorvezető hamisan is dalra fakad

Mádai Vivien, az M1 Legenda című műsorának háziasszonya bevallottan nagyon rosszul énekel, ennek ellenére imád dalra fakadni. A Feminának elárulta, miért "bünteti" így a hallgatóságot.

Dátum: 2013. november 16.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.