kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Novodomszky Éva Ridikül műsorvezetője

Jakupcsek Gabriellát 10 évvel fiatalabb kolléganőjére cserélték

Kiderült, ki vezeti tovább a Ridikül című műsort Jakupcsek Gabriella helyett.

Forrás: Femina.hu

A Blikk információi szerint a jövőben nem Jakupcsek Gabriella vezeti az MTVA Ridikül című műsorát.

A lap úgy tudja, a karácsony előtt menesztett műsorvezető helyébe a tíz évvel fiatalabb Novodomszky Éva lép.

Megvan Jakupcsek Gabriella utódja

Jakupcsek Gabriellának 2015. december 21-én mondott fel a köztévé. A közmédia karácsony előtt három nappal közölte 120-130 emberrel, hogy megszűnik a munkaviszonyuk.

- Két felvétel közt, teljes sminkben felhívtak egy megbeszélésre. Megbeszélés nem volt, a kezembe adtak egy papírt - nyilatkozta a kirúgása napján Jakupcsek a Borsnak.

Először arra gondolt, az év végi jutalmat közlik vele ilyen formában, de a papír nem jutalomról szólt. Nem értette, miért válnak meg tőle, hiszen a 2013. március 18-án indult Ridikül című beszélgetős műsor és a Szeretlek, Magyarország! című vetélkedő, amelyben az ő egyik állandó csapatkapitány, a csatorna legnézettebb műsorai közé tartozik.

Az ünnepek után már arról szóltak a hírek, hogy Jakupcsek Gabriella mégis tovább vezetheti a talkshow-t, csak az MTVA belső állományából menesztették. A legfrissebb hírek szerint viszont nem ő lesz a jövőben a műsor háziasszonya, hanem Novodomszky Éva, aki évek óta a Család-barát című műsor egyik műsorvezetője és továbbra is az MTVA belső állományának tagja. A Blikk értesülései szerint már a szerződését is aláírta.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

8 hozzászólás
Bori23       2016-01-10 09:21
9.
Nem néztem a műsort, de össze sem lehet hasonlítani a 2 nőt. Novodomszky Éva jellegtelen, Jakupcsek Gabinak van stílusa és erős egyénisége. A műsor nem lesz már ugyanaz, az biztos és a csatornára sem vet jó fényt, hogy egy kedvelt női műsor műsorveze... tovább »
aloevera       2016-01-07 13:50
8.
Egyetértek. 
válasz a 7. kommentre (solymikata - 01-07)
solymikata       2016-01-07 10:11
7.
Szerintem a formátumot sem kellene folytatni. Oké, csináljanak beszélgetős műsort, de ami egy személyiség nevével ennyire összeforrt, azt egyszerűen nem érdemes mással erőltetni.

Dióssy Klári Ridikül

Az MTVA elárulta, ki lesz valójában a Ridikül új műsorvezetője.
Hazai sztár
A műsorvezető hamisan is dalra fakad

Mádai Vivien, az M1 Legenda című műsorának háziasszonya bevallottan nagyon rosszul énekel, ennek ellenére imád dalra fakadni. A Feminának elárulta, miért "bünteti" így a hallgatóságot.

Dátum: 2013. november 16.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.