kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Némedi Mari temetése

Titokban temették el a magyar színésznőt! A család így indokolta

Titokban temették el az egy hónappal ezelőtt elhunyt Némedi Mari színésznő-énekesnőt.

Forrás: Femina.hu

Március 4-én, titokban temette el családja Némedi Mari színésznő-énekesnőt. Hosszú betegeskedés után február 11-én hunyt el, a kórházban érte a halál, ahol meg is műtötték, ám az életét nem sikerült megmenteniük az orvosoknak. Ezt követően a hozzátartozói hírzárlatot rendeltek el, sokáig azt sem lehetett tudni, mikor és hol helyezték örök nyugalomra. Nővére végül a Ripostnak elárulta, hogy szűk családi körben búcsúztatták a 64 éves művésznőt. 

"2016. március 4-én, vidéken, a szülői sírban, édesapja mellett helyeztük végső nyugalomra Marit. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a Lehel téri templomban tartott misén részt vettek. És köszönet azért is, hogy elfogadták azt, hogy Marit a szűk család búcsúztassa el a szülőhelyén" - nyilatkozta.

Némedi Mari keresett szinkronhang is volt, jellegzetes orgánuma pótolhatatlan, csakúgy, mint azoké a neves színészeké, akiket idén veszítettünk el. Nézd meg őket!

Némedi Mari a kórházban hunyt el 2016. február 11-én. Többek között ő szinkronizálta Berthát a Két pasi - meg egy kicsi című sorozatban, a Hupikék törpikékben Bibircsókát, a South Parkban Vackor nénit, az Esmeraldában a dadust, az Apáca-show című filmben a duci Mary Patric nővért, a Dallasban Bobby titkárnőjét.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

Az elmúlt években elhunyt legendás szinkronhangok

Az utóbbi években számos legendás szinkronhangot veszítettünk el. Képeken azok a magyar színművészek, akiknek a hangja pótolhatatlan!

Az elmúlt években elhunyt legendás szinkronhangok
Az elmúlt években elhunyt legendás szinkronhangok
Magyar sztárok, akiket egy ország gyászolMagyar sztárok, akik 2014-ben hunytak elA legnépszerűbb férfi szinkronhangokLegendás szinkronhangok, akiktől 2015-ben örökre búcsút vettünkA legszexibb sorozatdokik és magyar hangjaikFérfi sorozatsztárok magyar hangjaiŐket gyászolta az ország 2013-banNői világsztárok és magyar hangjukSztárpárok a 2017-es Story-gálán A 2017-es Story-gála sztárjai

2 hozzászólás
wasserlilli       2016-03-08 09:44
3.
Nyugodjék békében.
agyas       2016-03-08 08:38
2.
Most akkor ha pótolhatatlan meg szűnik a szinkron,vagy csak nehezen pótólhatóságról van szó a kettő nem ugyan az!!?

2015-ben meghalt magyar színészek

Képeken négy magyar sztár, akit 2015-ben veszítettünk el.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.