kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Némedi Mari beteg

25 kilót fogyott! Némedi Mari színésznő súlyos beteg

A 64 éves Némedi Mari színésznő, énekesnő súlyos betegségéről vallott egy interjúban.

Forrás: Femina.hu

Némedi Mari színésznő, énekesnő, ismert szinkronhang súlyos beteg, az utóbbi időben 25 kilót fogyott.

A 64 éves sztár a ripost.hu-nak adott interjúban mesélt állapotáról és a kezelésekről.

Már beszélni is alig bír

- Egy gyilkos kór emészt fel belülről. A szemem, a májam, a gyomrom, a vesém, a szívem és a tüdőm is alig működik. Egyfolytában hányok, még a víz is kijön belőlem, csont és bőr vagyok, 25 kilót fogytam. Gyakran fulladásos rohamok törnek rám, sokszor el is ájulok, ez kibírhatatlan. Haldoklom - mondta a bulvároldalnak.

Nemrég tért haza a kórházból, ahol három hétig kezelték, de újabb, fájdalmas vizsgálatok várják, emellett meg is kell műteni. Ő már sejti a diagnózist, de még nem szeretne róla beszélni.

Azt mesélte, évek óta romlik az állapota, 20 féle gyógyszert tesz. A teste többek között azért is egyre betegebb, mert különféle gondok gyötrik: a barátai anyagilag és lelkileg is kihasználták.

A színésznő nemcsak színpadon játszik, énekléssel is foglalkozik, emellett számos filmből lehet ismerős a hangja - többek között ő szinkronizálta Berthát a Két pasi - meg egy kicsi című sorozatban. Lenne munkája, azonban annyira legyengült, hogy beszélni is alig tud.

Női világsztárok és magyar hangjuk
Női világsztárok és magyar hangjuk
A legismertebb női szinkronhangokA legnépszerűbb férfi szinkronhangokGyönyörű magyar színésznők 50 fölöttA legszexibb sorozatdokik és magyar hangjaikA 2016-os Comet-gála sztárpárjaiLegendás szinkronhangok, akiktől 2015-ben örökre búcsút vettünkAz elmúlt években elhunyt legendás szinkronhangokFérfi sorozatsztárok magyar hangjaiSztárpárok a 2017-es Story-gálán A 2017-es Story-gála sztárjai

Fotó: Facebook/Némedi Mari

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.