kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Nagy Zsolt InStyle Award

Nem egy szépfiú, a magyar színészért mégis odáig vannak a nők

Nagy Zsoltot is jelölték az InStyle Award legstílusosabb férfi kategóriájában.

Forrás: Femina.hu

Február 25-én második alkalommal rendezik meg az Instyle - Style Award díjátadó gálát, amelyen a magazin hét kategóriában a stílust, a minőséget és a teljesítményt díjazza.

A közönség összesen 35 jelöltre adhatja le voksát. A stílusos nők és férfiak mellett divattervező, jótékony sztár, blogger, Instagram-sztár és fiatal tehetség kategóriákban lehet szavazni.

Nagy Zsolt - nem szépfiú, de van stílusa

Instyle Award díjait idén februárban egy nagyszabású gálán osztja ki a magazin, azzal a céllal, hogy a már ismert és elismert sztárokat még szélesebb körben bemutassa a közönségnek, és példaképeket állítson az olvasók elé.

A hölgyek mellett a stílusos férfiakra is lehet voksolni, Nagy Zsolt, Nemes Jeles László, Vitáris Iván, az Ivan and the Parazol frontembere, Szilágyi Áron és Lakatos Sándor is a cím várományosa.

Nagy Zsolt színművészt 2003-ban a Kontrollban fedezte fel a magyar közönség. 2008-ban a Berlinale Shooting Stars programjának egyik meghívott résztvevője volt. A forgatások mellett rendszeresen játszik magyar színházakban. 2007-ben megkapta a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét.

- A stílus mindig egy gondolathoz kötődik, ezen keresztül egyfajta következetesség és önazonosság. A többi ízlés dolga, az pedig nem vitatéma.
A trendek es a divatok kevésbé érdekelnek, mint a formák es az anyagok - véli a színész, aki nem szépfiú, mégis bolondul érte a női közönség.

Még nincs hozzászólás

InStyle-díjátadó 2017 nyertesek

Ők voltak a tegnap esti InStyle Style Award 2017 díjátadó gála sztárjai.
Hazai sztár

Molnár Anikó nem akar gyereket

Molnár Anikó boldog kapcsolatban él, de hallani sem akar gyerekről.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.