kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Nagy Bandó András kislánya vallomás

"Nem lenne szerencsés, ha még egy gyermekünk születne!" A magyar sztár meglepő vallomása

Nagy Bandó András bevallotta.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Nagy Bandó András meglepte az embereket, amikor 2013 őszén a nyilvánosság elé állt azzal, hogy 20 év után elköltözött otthonából, és 42 év után válik feleségétől.

A 67 éves író-humorista a Story magazinban mesél új családjáról, Ritáról, akivel tavaly házasodott össze, és kislányáról, a hatéves Gvendolinról.

60 felett lett édesapa

Nagy Bandó András 62 éves volt, amikor megszületett kislánya, Gvendolin, aki a mai napig bearanyozza életét. Meg is fordult a fejében, hogy jó lenne a kislánynak egy kistestvér, de tudja, sajnos ő már kifutott az időből.

- Nem lenne szerencsés, ha még egy gyerekünk születne, pedig biztosra tudjuk, tőlem még mindig lehetne. 68 évesen ostobaság lenne tesóban gondolkodni, hiszen tényleg alig maradna esélyem arra, hogy fölneveljem, és sokáig szerethessem, vagy hogy ő megismerhessen - mondta a lapnak, és arra is kitért, tudja, Ritával a 30 évnyi korkülönbség miatt nem sok idejük lesz együtt.

- Az az "egy élet" nem ugyanannyi nálam sem és Ritánál sem. Ez akkor is tény, ha fájó, egyszerű biológia. Amikor mi örömkönnyeket hullatunk, azokat az éveket siratjuk, amiket nagy valószínűséggel nem tölthetünk együtt - fejezte be egy kis szomorúsággal a hangjában.

A magyar színész 65 évesen lett ismét apa

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a magyar sztárokat, akik 60 fölött lettek először vagy ismét apák!

Fotók: RTL Klub, Facebook/Nagy Bandó András

Még nincs hozzászólás

Gönczi Gábor apa lesz

A 40 éves híradós a Facebookra egy babapocakos fotót töltött fel.
Hazai sztár
Koncert rég szólt már ekkorát! Sztárkavalkád Geszti mellett

Különleges show várható március 4-én az Akvárium Klubban. Geszti Péter elmondja, mitől lesz egyszeri és  megismételhetetlen új albumának, a Létvágynak a lemezbemutató koncertje.

Dátum: 2016. március 2.
Készítette: Femina
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.