kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Miklósa Erika második gyerek

45 évesen ismét anya lesz a magyar énekesnő! Így újságolta az örömhírt
Vallomás

Miklósa Erika egy második gyermeket is örökbe fogad.

Forrás: Femina.hu

Testvérkét kap Miklósa Erika operaénekesnő 2015 tavaszán örökbe fogadott kislánya.

A Best magazinnak újságolta el a hírt, miszerint férjével beadták a kérelmet, 2016-ban már négyfős lehet a családjuk.

Miklósa Erika ismét anya lesz

Miklósa Erika 2015 májusának közepén a Facebook-oldalán osztotta meg az örömhírt, miszerint anyuka lett: örökbe fogadott férjével egy kislányt.

Bíborka édesanyja kifejezetten azt kívánta, hogy a baba ne egy fiatal párhoz, hanem egy 40 fölötti házaspárhoz kerüljön. Talán tudta, hogy egy fiatalabb pár nem biztos, hogy megbirkózik a csöppség születése körüli riadalommal.

Miklósa Erika augusztusban árulta el a Fókusz című műsorban, hogy a kisbabát újra kellett éleszteni, mert oxigénhiányos állapotba került, de ők egy percig sem gondolkoztak azon, hogy emiatt lemondanának a kislányról.

Szerencsére Bíborka egészséges, nincs jele fejlődési rendellenességnek, idén pedig testvérkét is kaphat. Az operaénekesnő júniusban ünnepli a 45. születésnapját, akkorra talán már kétszeres anyuka lesz.

Hazai sztáresküvők 2013-ban
Hazai sztáresküvők 2013-ban
Magyar műsorvezetők esküvői fotói2013 várandós hazai sztárjaiSztárpárok a 2016-os Story-gálánA legnépszerűbb férfi szinkronhangokMagyar sztárapukák 2013-2014Beteg magyar sztárok 2013-ban Magyar sztárpárok, akik a színpadon jöttek összeMagyar sztárpárok házasság nélkülSzeptemberben született magyar sztárokSztárpárok a 2017-es Story-gálán

- Hat hónapos és hároméves kor között lesz a második csöppség, legalábbis így adtuk be a papírokat. Érdekes, hogy nagy valószínűséggel a második gyermekünk idősebb lesz, mint az első. A határozat még nincs a kezünkben, de 2016-ban reméljük, ő is megérkezik a családba - mondta a Best magazinnak adott interjúban.

A világhírű sztár már nem színpadi fellépéseit teszi az első helyre, a családanyaság fontosabb számára. Kisgyerekes anyaként kevesebb fellépést vállal, mint korábban, külföldiekre pedig mostantól egyáltalán nem bólint rá.

Fotó: Facebook/Erika Miklósa

Facebook-kép és címlapkép: MTI/Soós Lajos

2 hozzászólás
Bumm       2016-01-10 11:51
3.
Szövegértés?!  
válasz a 2. kommentre (csied - 01-09)
csied       2016-01-09 13:10
2.
Hol is van az egyenjogúság? Más éveket vár, hogy egy ilyen kicsi gyereket örökbefogadhasson. Neki meg odaadják szinte egyből.

Miklósa Erika örökbefogadás

Miklósa Erika énekesnő először vallott arról, hogyan lett anya.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.