kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Mező Misi káromkodott

Mit képzel magáról? Főműsoridőben káromkodott a magyar énekes
Kisípolták!

Kisípolták a Voice-ban Mező Misi véleményét az egyik produkcióról.

Forrás: Femina.hu

Pénteken a harmadik meghallgatással folytatódott a Voice című tehetségkutató, amely ezúttal is rengeteg izgalmat hozott.

A mesterek közül az est egyértelmű győztese Somló Tamás lett, aki négy énekest is a csapatába tudott csábítani.

Káromkodott

Az adás első emlékezetes produkcióját Perutek János okozta, akinek AC/DC feldolgozása olyannyira lenyűgözte a mestereket, hogy Mező Misi az elismerő véleményét nyomdafestéket nem tűrő szavakkal fejezte ki, amit a szerkesztők ki is sípoltak.

A kedélyek csak akkor nyugodtak le, amikor a következő versenyző színpadra lépett. A tatár származású Husnullina Regina hangjával és zongorajátékával vette le Somló Tamásékat a lábukról.

Szintén továbbjutott Czerovszky Henrietta, akit a közönség a hangja alapján már jól ismerhet, mivel ő énekelte fel a 90-es évek sikercsapatának, a Soho Partynak a dalait, az együttes tagjai pedig csupán tátogtak.

Azt hitték, hogy nő

Az est legmeghatóbb pillanatát Agárdi Szilvia fellépése okozta: a látássérült lány ugyanis a Hallelujah című dalt olyan szépen adta elő, hogy az még Mező Misi szemébe is könnyeket csalt.

A színpaddal háttal ülés első igazi meglepetését is megtapasztalhatták tegnap a mesterek, amikor Farkas Sándor Lajos produkciója következett. A fiút végül nem juttatták tovább, ám amikor megfordultak és a lányos hang után szembesültek azzal, hogy ki áll előttük, megdöbbentek. Szentül hitték ugyanis, hogy egy női versenyzővel van dolguk.
A szélsőséges hangulatú válogatón a mesterek közül Somló Tamás járt a legjobban, hozzá négy új versenyző csatlakozott, míg Mező Misihez három, Malek Andreához és az eddig élenjáró Caramelhez csupán egyetlen egy.

Fotó: TV2 Sajtószoba

14 hozzászólás
nonoka62       2013-01-26 12:19
15.
Imádom a Magna Cum Laudet!!!!!Mező Misit meg pláne!!!!Nélküle nem lett volna olyan színes a Voice!!!!!!!!!!!!!!!!
solymikata       2012-10-29 10:47
14.
Nem volt véletlen az a vulgaritás szerintem. Kell bele ilyen is. Az X-ben Ferót szokták kifütyülni. És? Promó, reklám, beszélünk róla. Ez a lényeg :-)
Candi       2012-10-28 10:31
13.
Épp én is ezt írtam, az előző hozzászólásokra reagálva!
válasz a 11. kommentre (picur12 - 10-27)
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.