kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Lola Esküvő magazin

Fotó: Lola meseszép volt menyasszonyi ruhában
Nézd meg!

Lola a Facebook-oldalán osztotta meg a képet, milyen szép volt földig érő, hófehér ruhában.

Forrás: Femina.hu

Lola tavaly nyárra tervezte az esküvőjét szerelmével, ám akkor a nagy nap meghiúsult, mert szakítottak. Csak pár hónapig bírták egymás nélkül, ősszel már ismét egy párt alkottak. Bence 2015 karácsonyán újra eljegyezte az énekesnőt, így az esküvőnek semmi akadálya. Lola ruhapróbát is tarthatott, amikor felkérte egy esküvői magazin a modelljének. Az biztos, hogy meseszép volt a fotózáson ebben a klasszikus, hófehér kreációban, amit a Facebook-oldalán osztott meg.

Már kapható az Esküvő Classic Magazin legújabb száma, íme egy kis részlet a velem készült interjúból!...

Közzétette: Lola Hivatalos Rajongói Klub – 2016. február 24.

Kíváncsi vagy, milyen ruhában partizott Lola az idei Story-gálán? Nézd meg az est legcsinosabb sztárjait!

A 2016-os Story-gála sztárjai
A 2016-os Story-gála sztárjai
A 2015-ös Story-gála sztárjaiA 2014-es Story-gála sztárjaiSztárpárok a 2016-os Story-gálánA 2015-ös Glamour-gála sztárjaiStory-gála 2016 - A Barátok közt színésznőiA 2013-as VIVA Comet legdögösebb sztárjaiA 2016-os Playboy-gála sztárjaiA 2016-os Glamour-gála sztárjaiA 2013-as Story-gála legdögösebb sztárjaiA 2016-os Glamour-gála szerelmespárjai
Botos Éva színésznő egyfolytában szerelmes

Botos Éva, aki volt már Scarlett Johannson magyar hangja is, szenvedélyes nő: szerelmes a párjába és a hivatásába is. A Centrál Színház Hét boszorka című darabjában erről a mindent elsöprő érzésről énekel, ami nélkül nem érdemes élni.

Még nincs hozzászólás
Dér Heni barnáról szőkére váltott

Dér Heni megújult külsővel forgatta le új klipjét. A Sugarloaf énekesnője szereti a divatos ruhákat, de gyengéi a cipők: nem tud ellenállni az üzletek polcain sorakozó lábbeliknek - árulta el a Feminának.

Dátum: 2013. augusztus 9.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.