kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Lilu ősi praktikái

Pokoli kínokat élt át az élő adásban! A magyar műsorvezetőnő félelmeiről vallott

Lilu pokoli kínok között vezette az adást, kálciumos injekciót kapott.

Forrás: Femina.hu

Minden képernyős rémálma, hogy a kamerák előtt némul el. Ez alól nem kivétel Lilu, azaz Kovalcsik Ildikó, az RTL Klub műsorvezetője sem, aki a megfázós időszak közeledtével attól is retteg, hogy kisfiával nem tudnak a szabadban játszani.

A műsorvezetőnek bizony már vannak rossz tapasztalatai, egyszer ugyanis kalciumos injekciót kellett kapnia, hogy végig tudja vezetni az élő adást - mindezt mosolyogva, miközben minden egyes szó megformálása pokoli kínokat okozott neki.

Régi praktikákhoz nyúl

Hogy ilyen többé ne fordulhasson elő, és kisfiával, Dáviddal gondtalanul élvezhesse a játszótéri kalandokat ősszel is, egy, az édesanyjától ellesett módszerrel kúrálja magát, ha érzi, hogy közeleg a baj.

Lilu gyakran inhalál a gyermekkori eukaliptuszos kenőcséből készített oldattal.

- Dávidot nagyon nehezen lehet hazaimádkozni a játszótérről, imád a szabadban játszani. Én viszont nagyon könnyen megfázom, és a betegség pillanatok alatt a torkomra megy, ettől függetlenül persze el nem venném tőle a szórakozás örömét - mondta el.

Édesanyja tanította

A közkedvelt tévést az inhalálás praktikáira édesanyja tanította meg, még kislánykorában - azóta, ha köhögés- vagy megfázás-csillapítókhoz fordul, akkor is a természetes hatóanyagú termékeket részesíti előnyben.

Kedvenc hazai sztárjaink kalapban
Kedvenc hazai sztárjaink kalapban
A magyar tehetségkutatók felfedezettjei A 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjaiMagyar sztárok piros ruhábanFiatal magyar énekesnőkA legdögösebb magyar sztármamikA 2011-es VIVA Comet-gála sztárpárjaiA 2011-es VIVA Comet gála dögös sztárjaiA Megasztár dobogósaiA Megasztár 5 döntőseiA 2014-es VIVA Comet-gála dögös sztárjai

A műsorvezetőnő még az öltözőjébe is bekészíttette az inhalálós szettet, a különféle hurutoldó gyógynövényeket és az elmaradhatatlan eukaliptuszt.

- Amikor kicsi voltam, és anya a gőzölgő tál fölé hajolt, mindig mellékuporodtam, és, utánozva őt, nagyokat szippantottam a finom illatú főzetből. Most a kisfiam telepszik mellém ugyanígy - nosztalgiázott mosolyogva Lilu.

Forrás: Red Lemon

Még nincs hozzászólás

Lilu Keresem a családom 3. évad

Újabb szívszorító történetekkel folytatódik ma a Keresem a családom harmadik évada.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.