kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /   Geszti Péter új albuma, a Létvágy   /  

Létvágy - Szex vagy szerelem

Pély Barna a szexet választotta a szerelem helyett

Mi a fontosabb a Létvágy énekesei és énekesnői számára: a szex vagy a szerelem?

Forrás: Femina.hu

Valentin-nap alkalmából egy érdekes kis videóval dobjuk fel a napod. Geszti Péter új, Létvágy című albumán a szex és a szerelem témakörével is foglalkozik: Rácz Gergő és Ambrus Rita Szerelem, szex című dalukban azt fejtegetik, ki mit vár el egy kapcsolattól.

A Létvágy egy másfél évig tartó, különleges munka eredménye, a dalokat Geszti Péter 11 énekessel vette fel. Kíváncsi vagy, mi Tóth Gabi, Wolf Kati, Ambrus Rita, Gereben Zita, Széles Iza, Váczi Eszter, Pély Barna, Oláh Gergő, Kowalsky, Rácz Gergő és Puskás Peti véleménye, ha megkérdezik tőlük, számukra mi a fontosabb: a szex vagy a szerelem?

- A Létvágy azoknak szól, akik szeretik a Rapülőket, a Jazz+Azt. Az új dalok visszaidézik a korábbi hangulatokat, csak 2016-os köntösben. Benne van minden, ami én vagyok, egyszerre retró és egyszerre mai. Annyiban retró, mint amennyi évvel idősebb vagy, mint akkor voltál. És annyira mai, mint amennyire fiatalnak érzed magad - árulta el Geszti Péter, aki az albumot csapatával 2016. március 4-én az Akvárium Klubban mutatja be először.

Nyerj jegyet a Létvágy lemezbemutató koncertre!

Játssz velünk, és páros belépőt nyerhetsz Geszti új lemezének bemutató koncertjére! Csupán három egyszerű kérdésre kell megadnod hozzá a választ, és már részt is veszel a sorsoláson. Ne hagyd ki a lehetőséget, szuperjó koncert lesz a budapesti Akváriumban március 4-én! Kattints ide, és vegyél részt a játékon!

Még nincs hozzászólás

Geszti Péter Váczi Eszter újra együtt

Újra együtt Geszti Péter és Váczi Eszter, akik nagyszerűen megtalálták a közös hangot a Létvágy című albumon.
Geszti Péter új albuma, a Létvágy

Geszti Péter Létvágy

Geszti Péter nagy dobásra készül. Március 4-én mutatja be új albumát az Akvárium Klubban.
Geszti Péter új albuma, a Létvágy
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.