kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /   Geszti Péter új albuma, a Létvágy   /  

Geszti Péter új album

Élete legnagyobb dobására készül - Geszti Péter vallomása

Geszti Létvágy című albumán 14 szám hallható, 11 énekes előadásában.

Forrás: Femina.hu

Geszti Péter sokat letett már az asztalra. Volt ő a stramm Lúdas Matyi hangja, míg mások a rongyosra hallgatott Rapülők kazettákra vagy a Jazz+Az fülbemászó dallamaira emlékezhetnek neve hallatán. Életműve tanúsítja, hogy a magyar szövegmondó kisiparos folyton képes a megújulásra, sőt, mintha időről-időre szüksége lenne arra, hogy valami új, valami friss és energikus projekt élén láthassa a közönség. Öt évvel ezelőtt a Gringo Sztár megalapításával tűnt fel ismét a zenei színpadon, most pedig egy újabb, saját nevét viselő zenei projekttel talán az eddigi legnagyobb dobására készül.

Régi hangulatok 2016-os köntösben

Létvágy című új lemezéhez szokás szerint ő maga írta a szöveget, a pörgős rap betéteket azonban ezúttal 11 különböző énekes kíséri. De mitől lesz ez az album mindannyiunk számára szerethető?

- Remélhetőleg attól, hogy mindenki megtalálja a saját élete bizonyos kis szilánkjait benne. Olyan hangulatokat, amelyekre ráismerhet a saját mindennapjaiból, amelyektől jobb kedve lesz vagy amelyek elgondolkodtatják. A Nyugi van című dal például egy day off-ról szól, amiről mindenki álmodik. Amikor valaki egyszercsak nem megy be a munkahelyére, inkább bekamuzik valamit és otthon marad a szerelmével és lesz egy jó napjuk, végre újra egymásra találnak.

Teljesen másról szól a Hiszekegy című dal, aminek a refrénje így szól: "Hiszek egy emberben, hiszek egy otthonban, akiben szeretet lakik, az otthon van." Ez tulajdonképpen az én vallomásom arról, hogy számomra most, ennyi idősen mi az igazán fontos. Szerintem azért is fogják szeretni ezeket a dalokat, mert nagyon jó énekesek éneklik őket, akik az én rappelésem mellett különböző érzelmi irányokba viszik őket - árulta el Geszti Péter.

Geszti Péter beavat az új albumának titkaiba!

Geszti Péter mesél a legújabb albumáról, a Létvágyról. Tudd meg, hogy miért születetett meg!

Dátum: 2016. február 15.
Készítette: Femina.hu

A Létvágy cím - Geszti saját szóalkotása - is árulkodik arról, hogy az album dalai tele vannak jókedvvel, élni akarással. A szöveggyáros elmondása szerint ugyanakkor ez a pozitív energia komoly gondolatokkal is társul.

- Én nem egykedvű vagyok, hanem sok kedvű, ezért többféle hangulat és stílus jellemzi a dalokat. A múltkor hallgattuk barátokkal, munkatársakkal az új anyagot, és rájöttünk, hogy ez az album nagyon sűrű.

Rettenetesen sok tartalom van benne, ami bizonyos generációk számára talán nehezebben emészthetővé teszi, de én azt gondolom, hogy akik szerették a korábbi zenekaraimat, azok megtalálják maguknak ezeket a dalokat. Van, amire azt fogják mondani, hogy egy kicsit Rapülők, van amire azt fogják mondani, hogy egy kicsit Jazz+Az vagy egy kicsit Gringo Sztár, de tulajdonképpen ez az, ahogy ma érzem magam, ez az, amit ma gondolok a világról.

GESZTI Péter újra összehozott egy szuper zenészcsapatot!

A rappelő, szövegelő zseni most maga köré gyűjtött 6 kiváló női és 6 kiváló férfi énekest, egyéniséget és egy tucat zeneszerzőt, hogy közösen hozzák létre új zenei produkcióját. A magyar közönyt felrázandó Geszti optimizmustól feszítő albumot ígér, melynek címe: Létvágy.

Ha kíváncsi vagy te is a dalokra, egy fantasztikusnak ígérkező show-ra és örömzenére, akkor vegyél gyorsan jegyet a március 4-i Akvárium-koncertre! Legyél azok között, akik elsőként hallhatják élőben az albumot!

Még nincs hozzászólás

Geszti Péter Váczi Eszter újra együtt

Újra együtt Geszti Péter és Váczi Eszter, akik nagyszerűen megtalálták a közös hangot a Létvágy című albumon.
Geszti Péter új albuma, a Létvágy

Geszti Péter Létvágy

Geszti Péter nagy dobásra készül. Március 4-én mutatja be új albumát az Akvárium Klubban.
Geszti Péter új albuma, a Létvágy
Nagy dobásra készül Geszti!

Bizsereg a levegő a popszakmában, vagy ahogy Geszti mondaná: "Ave Sangria, fejembe' bor zsong, és a test vele remegve borzong, vaku villan, a pupilla robban. Sose foglak szeretni jobban!" Hamarosan jövünk a részletekkel!

Dátum: 2016. február 10.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.