kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Titokban nősült meg! Laklóth Aladár végre megmutatta csinos feleségét

Titokban nősült meg! Laklóth Aladár végre megmutatta csinos feleségét
3 éve házasok

Laklóth Aladár 2007 októberében vette el kedvesét, Dorkát.

Forrás: Femina.hu
2011.03.09.

Laklóth Aladár nem az a fajta színész, aki lépten-nyomon felbukkan a bulvármagazinokban.

Persze ettől függetlenül ismert és elismert művész, akit a Barátok közt rajongói Radnics Szabolcsként ismerhettek meg, a Soproni Petőfi Színházban pedig olyan darabokban játszott az elmúlt évadokban, mint a Nem félünk a farkastól vagy A kőszívű ember fiai.

Mindig tisztaság van körülöttük

Az 50 évesen is sármos sztár azonban ezúttal mégis kivételt tett, hiszen a napokban a Reggeli stúdiójába csinos felesége, no meg kisfia társaságában érkezett.

Mint kiderült, a kicsi Bendegúz február 11-én töltötte be a második életévét, és már igazi örökmozgó: egy percre sem képes leállni, amivel természetesen szüleit is állandó készenlétben tartja.

Ha kedve tartja, hatalmasat autózik a házuk padlóján, vagy kisvasutat épít, ezért nem meglepő, hogy a pátyi otthont olykor csatatérré változtatja.

Persze mamája igazi rendmániás, így Bendegúz után pillanatok alatt gyönyörű tisztaságot varázsol minden egyes nap.

Egy fiú, egy lány

- Nálunk a légy, az folyamatosan korcsolyázik a padlón, olyan csillogóan tiszta minden, úgyhogy azért nem bánnám, ha lenne egy olyan hét, amikor nem nagytakarítunk - jegyezte meg tréfásan a színész.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik
Közkedvelt magyar sztárok és párjaik
Magyar musicalszínészekA legdögösebb magyar sztármamikMagyar sztárok válása 2013-banSokoldalú női tévésekA legdögösebb magyar musicalszínésznőkMagyar sztárpárok a vörös szőnyegenMagyar sztárapukák gyermekeikkelNői sztárok fiatalabb pasivalA Jóban Rosszban szerelmespárjaiA Nagy Duett 2013 sztárjai

Laklóth Aladárnak egyébként Weöres Dorka már a harmadik felesége, akit egészen véletlenül, egy színházi fogadáson ismert meg a Grand Hotelben. Bár akkor mindketten úgy gondolták, hogy kellemes beszélgetésüknek nem lesz folytatása, mégis találkozgatni kezdtek.

Végül olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy a színész egy családi vacsora alkalmával váratlanul megkérte kedvese kezét, és Dorka igent mondott. 2007 októberében titokban kötötték össze az életüket, majd másfél évvel később megszületett Bendegúz.

Mellette Laklóth Aladárnak van egy 23 éves lánya is, aki jelenleg Szegeden a válogatott kosárlabdacsapat játékosa.

A színész három évad után költözött vissza Budapestre Sopronból, jelenleg a Madách Színház több darabjában - Anna Karenina, Ludas Matyi, Macskák -, valamint az intézmény által kiírt musicalpályázat második helyezett művében, a Fabáb címűben is láthatja a közönség.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Még nincs hozzászólás

Kiss Ramóna babapocak

Kiss Ramóna fotója láttán megindultak a rajongók kommentjei.
Hazai sztár

Varga Edit Kóka János kisfiukkal

Kóka János újszülött kisfiáról és párjáról, Varga Edit műsorvezetőről tett közzé fotókat.
Hazai sztár
Élet a Barátok közt után - Farkasházi Réka őszintén

A Femina stábja a Barátok közt egykori sztárjával, a Kertész Mónikát alakító Farkasházi Rékával készített exkluzív riportot. A gyönyörű színésznő nemcsak életéről és munkájáról vallott, hanem gyermekeiről is mesélt.

Dátum: 2010. szeptember 17.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.