kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Kulcsár Edina A Nagy Duett

Gyerekként rászóltak, inkább ne énekeljen! Most ő A Nagy Duett egyik sztárja

Kulcsár Edina Hevesi Tamás oldalán mutatja meg énekhangját.

Forrás: Femina.hu

Kulcsár Edinát 2014-ben szépségkirálynővé választották, 2015-ben a TV2 műsorvezetőjeként mutatkozott be, 2016. április 10-től pedig azt is megtudhatják a nézők, hogyan énekel.

A Nagy Duett negyedik évadában Hevesi Tamás énekes oldalán mutatja meg eddig nem nagyon ismert oldalát.

"Nem állok az énekléssel hadilábon"

- Az édesanyád és a dédnagymamád nevelt fel, így feltételezem, gyerekként sokat énekeltek neked. 

- Mama nem, anyu igen, de bár ne tette volna! Ezen a mondaton nem hinném, hogy megsértődik, ő is tisztában van vele, milyen a hangja, de nem zavarja. Nagyon szeret énekelni, sokat dalolásztunk együtt, sőt, amikor lett számítógépünk, karaokéztunk is. Akkoriban még élt a nagybátyám, aki sokszor kijött a szobából: "Ne, ne tegyétek, légyszi! Nem jó hallgatni!" Általános iskolásként jártam egy darabig énektanárhoz is, de azóta persze mélyült, sokat változott a hangom. 

- Hevesi Tamással tudtatok már próbálni? Milyen visszajelzést kaptál tőle a hangodra?

- Nem állok teljesen hadilábon az énekléssel, de nagy érdeklődéssel várom, hogyan fogok megbirkózni azokkal a különböző stílusú dalokkal, amelyeket kiosztanak nekünk. Tamás nagyon jól és nagy türelemmel tudja elmagyarázni, hol és miben kell a hangomon csiszolni, nekem pedig jó a befogadóképességem. Ha valaki kritikát fogalmaz meg velem szemben, azt nem veszem sértésnek, megpróbálom megfogadni és alkalmazni.

A 2016-os Glamour-gála sztárjai
A 2016-os Glamour-gála sztárjai
A 2016-os Glamour-gála szerelmespárjaiA 2016-os Story-gála sztárjaiA 2015-ös Story-gála sztárjaiA 2017-es Story-gála sztárjai A 2015-ös Glamour-gála sztárjaiA 2016-os Comet-gála sztárjaA 2016-os Playboy-gála sztárjaiStory-gála 2016 - A Barátok közt színésznőiSztárpárok a 2016-os Story-gálánA 2015-ös Glamour-gála szerelmespárjai

- A kamerákhoz a TV2 műsorvezetőjeként már hozzászoktál, a hatalmas színpad sem lesz ismeretlen, miután Miss Worldként itthon és a világversenyen is sikeresen szerepeltél. Mitől tartasz A Nagy Duett színpadán?

- Az előbbieknek köszönhetően picit biztonságban érzem magam ebben a szerepben, de tudom, az élő adás sok stresszel jár, és kérdéses, mennyire megy ez a produkció rovására. Szerencsére A Nagy Duettben minden párosnak csak az egyik fele profi, így nem csak az énekhang a döntő. Hétről hétre olyasmit kell mutatni, ami a nézők számára is szórakoztató. Egyrészt viccesnek kell lenni, másrészt jó, ha valakin látszik a fejlődés is, mert az emberek kíváncsiak lesznek, mit tud még elérni, így talán sokáig versenyben tud maradni.

- Milyen a tánctudásod? Mennyire tudsz laza lenni? Ezeken is sok múlik A Nagy Duettben.

- Szerintem jól helyt fogok tudni állni, mert nem vagyok nagyon komoly, csak ha a szituáció megkívánja. A szépségkirálynő-választáson megmutattam, hogy kitartó vagyok, a Több mint TestŐr vagy az Aktív műsorvezetőjeként pedig többnyire komoly nőként láthatnak a nézők. A Nagy Duettben majd megmutatom a humoros oldalamat, és azt, hogy bevállalós vagyok.

Még nincs hozzászólás

A Nagy Duett 2016 új zsűri

A TV2 ma délelőtt bemutatta A Nagy Duett című zenés műsor két új zsűritagját.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.