kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Fotók! Kudlik Júlia 64 évesen is irigylésre méltóan gyönyörű

Fotók! Kudlik Júlia 64 évesen is irigylésre méltóan gyönyörű

Kudlik Júlia a hetedik iksz felé közeledve is ugyanúgy ragyog, mint régen.

Forrás: Femina.hu

Kudlik Júlia kétségkívül hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb tévés személyisége, aki közel fél évszázados pályafutása során megérdemelten vívta ki a nézők szeretetét. Habár neve elsősorban a Delta című tudományos híradóval forrt össze, az elmúlt évtizedek során több tucatnyi más műsor házigazdájaként is tevékenykedett.

A róla készült újabb fotókat látva vajon ki gondolta volna, hogy a szeretetre méltó műsorvezetőnő idén májusban ünnepli 65. születésnapját? Kudlik Júlia ugyanis közel a hetedik ikszhez is elbűvölően és fiatalosan néz ki, joggal vehetnének róla példát az álomgyár szupersztárjai.

Plasztika nélkül is lenyűgözően fest

Hollywood hírességei ugyanis betegesen rettegnek az öregedéstől, ezért aztán a pénzt nem sajnálva, megszállottan fekszenek kés alá, hogy így győzzék le a korral járó tüneteket. Kudlik Júliának azonban nem volt szüksége plasztikáztatásra azért, hogy ennyi idősen is gyönyörű legyen - a képek tanúsága szerint pedig ma is ugyanúgy ragyog, mint régen.

Kevesen tudják róla, hogy Németországban született, illetve hogy a Színház- és Filmművészeti Főiskola színész tanszaka mellett az Eötvös Loránd Tudományegyetem magyar-népművelés szakán is tanult, ahol 1971-ben szerzett tanári diplomát.

1964. február 29-én találkozhattak vele a nézők először a Magyar Televízió képernyőjén, ugyanebben az évben bízták meg a Delta című műsor vezetésével. A közkedvelt tudományos híradónak egy kisebb szünetet leszámítva több mint 30 éven keresztül volt a házigazdája.

Elkötelezett állatvédő

A nyolcvanas évek végén csatlakozott a TV2 stábjához, a csatorna 1991 és 1999 között vetítette saját készítésű Gazdit keresünk műsorát, melynek révén több ezer sanyarú sorsú háziállatnak sikerült gazdát találni. Emellett Az állatok védelmében című műsorban az állattartó nézőknek nyújtott hasznos tanácsokat és információkat.

A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most
A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most
Íme, kedvenc televíziós sorozataid szerelmespárjaiMinden idők legkedveltebb sorozatai17 színésznő, 34 gyönyörű ruha az Oscar-gálákrólA sztárvilág legbotrányosabb villantásaiA legcukibb sztárcsemetékRajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróitSztárok smink nélkülVilágsztárok gyerekkori fotóiAz elmúlt évek legemlékezetesebb Oscar-díjaiNapjaink legsármosabb sorozatsztárjai

Szintén a kilencvenes években vetítették a Juli sulit, amely országszerte nagy népszerűségnek örvendett a nők körében. Ebben szinte minden témát körüljártak, ami fontos lehet a háziasszonyok számára, a sütés-főzéstől kezdve a lakáskultúrán és a szépségápoláson át egészen a virágkötésig és a tartósításig.

A Szeszélyes évszakokban is gyakran szereplő Kudlik Júliát munkássága elismeréseként 2001-ben a Magyar Televízióért Életműdíjjal jutalmazták, három évvel később pedig a Magyar Televízió Örökös Tagjának választották.

Fotók: Europress

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.