kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Krasznai Tünde X-Faktor 2013 első válogató

Volt pornós csaj aratta a legnagyobb sikert az X-Faktor első adásában
Íme, a továbbjutók!

Krasznai Tünde nem titkolta, hogy korábban pornófilmekben szerepelt.

Forrás: Femina.hu

Tegnap este megújult mentorgárdával elindult az X-Faktor negyedik évada. Mivel idén először zenekarok is jelentkezhettek a tehetségkutatóba, az első adás is velük indult. A punk-rockot játszó Mátranovák Company azonban nem aratott nagy sikert, nem is jutottak tovább.

Mélypontokból ezt követően sem volt hiány. Tóth Gabi nevetőgörcs közepette az egyik női jelentkezőnek mondta azt, hogy olyan volt, mint egy beteg kecske. Alföldi Róbert egy másikkal azt közölte, hogy szerinte nem kellene énekelnie. Szikora Róbert egy esetben úgy érezte, mintha egy mérgezett boszorkány énekelt volna. Geszti Péter legjobbja pedig így hangzott: olyan volt, mint egy atomháború, amelyikben nincsenek győztesek, csak túlélők.

Persze voltak olyan énekesnők, énekesek és zenekarok is, amelyek lenyűgözték a mentorokat, és nem egy esetben négy igennel jutottak tovább. A legnagyobb sikert Krasznai Tünde aratta. A 25 éves lánynak Geszti egyenesen azt mondta: te vagy az X-Faktor, édesem! A Debrecenből érkezett énekesnő ma már csak a zenélésre koncentrál, de bemutatkozó kisfilmjében nem titkolta el, hogy korábban a pornóiparban is dolgozott.

- Elég zűrös kamaszkorom volt, azért azt meg kell hagynom. Egy jó pár éve le is csúsztam a zenei pályáról. Nagyon korán független akartam lenni, és nagyon korán gyors pénz kellett. Bevállaltam felnőtt filmeket és hasonlókat, amik nekem biztosították a függetlenségemet - vallotta be.

Idővel rájött, hogy ez nem kifizetődő, és sokkal több van benne, úgyhogy kiszállt. Azt vallja: ami volt, az megtörtént, és inkább előre kell nézni. Mindig van lehetőség változtatni, megvalósítani az álmainkat, akkor is ha rossz döntést hoztunk.

Nézd meg képes összeállításunkban az idei X-Faktor első adásának legjobbjait és egy-két mélypontot is!

Miután Krasznai Tünde befejezte az éneklést, Geszti, Alföldi és Tóth Gabi is állva tapsolt. A produkciót ide kattintva nézheted meg »

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 9

10+1 ruha az X-Faktorból

Ördög Nóra 2012-ben nem a frizuráival vagy tündöklő ruháival keltette a legnagyobb feltűnést az X-Faktorban, hanem egyre domborodó babapocakjával. Nézd végig összeállításunkban azokat a kreációkat, melyeket az élő show-ban és a döntőben viselt!

31 hozzászólás
hegyespiros       2013-09-17 09:03
32.
Most látom hála Istennek van itt több pozitív komment is. Én értékeltem, hogy előre beismerte rossz döntéseit, még mielőtt a kedves média az orra alá dörgölte volna. Kevés embernek lenne ehhez bátorsága.
hegyespiros       2013-09-17 08:53
31.
Na végre egy jó indulatú megnyilvánulás.
válasz a 2. kommentre (Clior - 09-08)
Imo       2013-09-15 19:18
30.
Nem a pornózásal kell foglalkozni,az a múlt,ő abban jóó. Vagy mégse ???????? A hangja az a firhang!!!   Majd eldönti a nagy érdemű !!! (rofl)

Ördög Nóra ruhái a 2012-es X-Faktorból

Íme, a ruhák, melyeket Ördög Nóra a 2012-es X-Faktorban viselt.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.