kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Elbűvölő fotók! Igazi szépség lett Kozsó 19 éves lánya, Amanda

Elbűvölő fotók! Igazi szépség lett Kozsó 19 éves lánya, Amanda

Kozsó hosszú éveken keresztül nem tartotta a kapcsolatot lányával, ám most már minden rendben közöttük.

Forrás: Femina.hu

Kozsóról kevésbé köztudott, hogy civilben apuka, ami nem is olyan meglepő, hiszen lányával, Amandával hosszú éveken keresztül szinte egyáltalán nem tartották a kapcsolatot - egészen addig, míg három évvel ezelőtt az ifjú hölgy be nem állított hozzá váratlanul.

A 19 éves Mandy - ahogyan apukája becézi - az elmúlt évek során gyönyörű fiatal bombázóvá érett, apa és lánya kapcsolata pedig most már igazán harmonikusnak mondható, habár eleinte korántsem ment minden olyan könnyen.

„Nem rossz, de hangos”

- Először nehezen ment az összeszokás, kellettek a nagy beszélgetések, hogy összecsiszolódjunk. Hogy mi idegesít apuban? Az, hogy állandóan telefonálgat; ha otthon vagyok és tanulnék, ő énekel, zenél, ami nem rossz, de hangos - árulta el Amanda tavaly az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Az eredetileg Kocsor Zsolt néven született zenész-énekes nem rejtette véka alá, hogy nem igazán megy neki az apai szigor. Tinédzserlánya saját bevallása szerint szereti költeni a pénzt, ezért döntött úgy, hogy felveszi Mandyt a teázójába.

Mandy összeköltözött szerelmével

Ez mindkettejük számára előnyös, hiszen a csinos hölgy így megtanulja jobban megbecsülni a pénz értékét, ő pedig többet lehet imádott lányával - ami most különösen jól jön neki, hiszen Mandy egy hónappal ezelőtt költözött el Kozsótól.

Világsztárok és rokonaik
Világsztárok és rokonaik
17 színésznő, 34 gyönyörű ruha az Oscar-gálákrólA 2014-es Oscar-gála legdögösebb sztárjaiSztárok bikiniben 2015 nyaránA legismertebb sztárok bikinibenPlasztika okosan és butánSzupersztárok gyerekeiReese Witherspoon élete képekbenA 2011-es Oscar-gála legdögösebb sztárjaiSármos sztárapukák a gyerkőcökkelMagyar sztárapukák gyermekeikkel

Az elbűvölő sztárcsemete életébe ugyanis beköszöntött a szerelem, a fiatal szerelmespár pedig úgy döntött, hogy összeköltöznek.

Kozsó nem szólt bele a dologba, mert megbízik lányában, de azt nem titkolta el, hogy nagyon üres a ház nélküle.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.