kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Elbűvölő fotók! Igazi szépség lett Kozsó 19 éves lánya, Amanda

Elbűvölő fotók! Igazi szépség lett Kozsó 19 éves lánya, Amanda

Kozsó hosszú éveken keresztül nem tartotta a kapcsolatot lányával, ám most már minden rendben közöttük.

Forrás: Femina.hu

Kozsóról kevésbé köztudott, hogy civilben apuka, ami nem is olyan meglepő, hiszen lányával, Amandával hosszú éveken keresztül szinte egyáltalán nem tartották a kapcsolatot - egészen addig, míg három évvel ezelőtt az ifjú hölgy be nem állított hozzá váratlanul.

A 19 éves Mandy - ahogyan apukája becézi - az elmúlt évek során gyönyörű fiatal bombázóvá érett, apa és lánya kapcsolata pedig most már igazán harmonikusnak mondható, habár eleinte korántsem ment minden olyan könnyen.

„Nem rossz, de hangos”

- Először nehezen ment az összeszokás, kellettek a nagy beszélgetések, hogy összecsiszolódjunk. Hogy mi idegesít apuban? Az, hogy állandóan telefonálgat; ha otthon vagyok és tanulnék, ő énekel, zenél, ami nem rossz, de hangos - árulta el Amanda tavaly az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Az eredetileg Kocsor Zsolt néven született zenész-énekes nem rejtette véka alá, hogy nem igazán megy neki az apai szigor. Tinédzserlánya saját bevallása szerint szereti költeni a pénzt, ezért döntött úgy, hogy felveszi Mandyt a teázójába.

Mandy összeköltözött szerelmével

Ez mindkettejük számára előnyös, hiszen a csinos hölgy így megtanulja jobban megbecsülni a pénz értékét, ő pedig többet lehet imádott lányával - ami most különösen jól jön neki, hiszen Mandy egy hónappal ezelőtt költözött el Kozsótól.

Világsztárok és rokonaik
Világsztárok és rokonaik
17 színésznő, 34 gyönyörű ruha az Oscar-gálákrólA 2014-es Oscar-gála legdögösebb sztárjaiSztárok bikiniben 2015 nyaránA legismertebb sztárok bikinibenPlasztika okosan és butánSzupersztárok gyerekeiReese Witherspoon élete képekbenA 2011-es Oscar-gála legdögösebb sztárjaiSármos sztárapukák a gyerkőcökkelMagyar sztárapukák gyermekeikkel

Az elbűvölő sztárcsemete életébe ugyanis beköszöntött a szerelem, a fiatal szerelmespár pedig úgy döntött, hogy összeköltöznek.

Kozsó nem szólt bele a dologba, mert megbízik lányában, de azt nem titkolta el, hogy nagyon üres a ház nélküle.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Még nincs hozzászólás

Kammerer Zoltán kislánya

Kammerer Zoltán olimpiai bajnok kajakos titokban lett apa.
Hazai sztár

Caramel kislánya ekkora

Caramel fotózáson járt feleségével, Szilvivel és tündéri lányukkal.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.