kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Kováts Vera és Olivér kapcsolata

Új X-Faktor szerelem a láthatáron? A két fiatalt máris összehozták

Az X-Faktor két énekesét, Kováts Verát és Patocska Olivért szoros kapcsolat fűzi egymáshoz.

Forrás: Femina.hu

Patocska Olivér már másodjára indult az X-Faktorban, ám ezúttal sikerült bejutnia a mentorok házába a ByTheWay nevű együttes tagjaként.

A nézőtéren pedig a legutóbbi adás alkalmával is ott szurkolt az előző szériából ismert Kováts Vera, az RTL Klub Reflektor című műsora pedig annak járt utána, milyen kapcsolat fűzi össze a két énekest.

Első találkozás

Patocska Olivér és Kováts Vera az előző X-Faktorban találkozott először, a kezdeti ellenszenv pedig hamarosan barátsággá alakult közöttük.

A fiúnak akkor nem sikerült továbbjutnia, de a kapcsolatot továbbra is tartották. A tehetséges lányra pedig időközben rátalált a szerelem, a verseny alatt ugyanis összejött Baritz Gergővel.

- Felvett Facebookra, bombázott a leveleivel, én pedig visszaírtam neki, mert szimpatikus volt. Abban maradtunk, hogy barátok leszünk, hiszen tudta, hogy Gergővel közelebb kerültünk egymáshoz - mesélte barátjáról az énekesnő.

A szerelem azonban néhány hónapja véget ért, így adódott a kérdés, lehetséges-e, hogy most már másként nézzen ifjú hódolójára.

Csak barátok

- Mindig is jó barátomnak tekintettem őt, egyébként is jobban kijövök a fiúkkal. Bár ő mindig valahogy máshogy nézett rám, és talán máshogy is érzett, de nincs közöttünk semmi, és nem is lesz.

X-Faktor 2011: női versenyzők
X-Faktor 2011: női versenyzők
A 2011-es X-Faktor nagy átváltozásaiA 2012-es X-Faktor átváltozásai - LányokFiatal magyar énekesnőkX-Faktor 2011: csapatokX-Faktor újratöltve: amit a 2011-es évadról tudni érdemesÁtváltozások az X-FaktorbanA magyar tehetségkutatók felfedezettjei Magyar sztárok hosszú és rövid hajjalX-Faktor 2011: férfi versenyzőkKépekben a Csillag születik

Tudom, hogy nem működik igazán jól egy barátság, ha a másik fél mást szeretne. Barátként azonban nagyon támogatom őt, és örülök, hogy jól mennek a dolga- mondta a 18 éves énekesnő.

Az X-Faktor leendő énekese pedig boldog, hogy a mosolygós arcú lány ezúttal is a helyszínen szurkolt érte.

- Egy plusz volt, hogy itt ült a nézőtéren, mert bennem volt az, hogy ő hallja, és van valaki, akinek énekelhetek - mondta a fiatal tehetség.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Még nincs hozzászólás

Kováts Vera Erős Antónia hasonlít

Az X-Faktor második szériájának felfedezettje elképesztően hasonlít Erős Antóniára.
Hazai sztár

Tóth Gabi melle X-Faktor

Tóth Gabitól az idei X-Faktorban is merész ruhákra számíthatunk.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.