kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Koós János Dékány Sarolta

A házasságát is felrúgta a szerelméért Koós János - Ezt a nőt szereti már 45 éve

Koós János a vőlegényétől csábította el Dékány Saroltát.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Koós János és Dékány Sarolta 45 éve él boldog házasságban. A legendás sztárpár 1971-ben házasodott össze.

Koós János első feleségét, Dékány Sarolta pedig a vőlegényét hagyta el, hogy egymásé lehessenek.

"Neki felesége volt, nekem gyűrűs vőlegényem"

Dékány Sarolta a Nők Lapjának adott interjút, amelyben elmesélte, milyen áldozatot kellett azért hozni, hogy ők ketten együtt lehessenek.

- Mi már többször vettünk részt közös fellépéseken. Ő vezetett, én hátul ültem, ő akkor már nagy sztár volt, én amolyan kiegészítő énekes. Nem foglalkoztunk különösebben egymással, neki felesége volt, nekem gyűrűs vőlegényem - kezdte megismerkedésük történetét Dékány Sarolta, akinek nem Koós János volt az első férje.

-  Kicsivel korábban volt egy házasságom Máté Petivel. Utána jött egy nagyon kedves fiú, a műszaki egyetemre járt, csak aztán összegabalyodtunk Janival. Este volt a fellépés, délután elmentünk vásárolni, de a vásárlásból szerelemesekként jöttünk vissza. Annyira nyilvánvaló volt, hogy ez valami más, mint amit eddig éreztünk, hogy amint hazaértünk, ő a feleségének, én a vőlegényemnek elmondtam, hogy mi együtt képzeljük el az életünket - mondta őszintén a lapnak.

Legendás magyar sztárházasságok

Képeken a magyar sztárok, akik négy évtizede élnek házasságban.

Fotó. RTL Klub

3 hozzászólás
Marika43       2016-03-16 23:47
4.
Mi 49 éves házasok vagyunk, de előtte már 4 éve együtt jártunk. A mi időnkben nem volt szokás váltogatni párunkat.(rofl)
agyas       2016-03-07 09:20
3.
Mi 1963 máj 18. házasodtunk össze,lassan 53 éve azért egy pici akarat is kell sok máson kívül,hogy ennyi ideig együtt lehet az ember,mert ugye sírig tartó szerelem nem létezik,létezik viszont szeretet!!
igazságos       2016-03-07 08:14
2.
Igen kérem ezek az emberek nemcsak szeretik egymást hanem tisztelik is a másik felet és ezért tudnak ill. tudunk ilyen hosszú ideig egymással élni! Gratulálok mindegyik házaspárnak hiszen a sok rohanó,sterresz életmód bizony kikezdett már jónéhány... tovább »

Fodor Zsóka Koós János szerelem

Fodor Zsóka élő adásban ismerte el, hogy tényleg járt az énekessel.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.