kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Nem szégyenlősködött! Bikiniben lépett a kifutóra a Jóban Rosszban szépsége

Nem szégyenlősködött! Bikiniben lépett a kifutóra a Jóban Rosszban szépsége

Kondákor Zsófi fürdőruhamodellként is mindenkit lenyűgözött.

Forrás: Femina.hu

Nincsenek könnyű helyzetben azok a színésznők, akik kellő tapasztalat híján modellkedésre adják a fejüket, ám Kondákor Zsófi bizony nemcsak ügyesen állta a sarat, hanem pillanatok alatt meg is hódította a kifutót.

A 31 éves színésznő modellként már több magazinban pózolt az elmúlt évek során, ám klasszikus értelemben vett divatbemutatón még nem vett részt, egészen mostanáig, amikor is elfogadta Léber Barbara divattervező felkérését.

Nem szeretne modell lenni

A Jóban Rosszban lélegzetelállító változásán átesett sztárja habár nagyon élvezte a munkát, azt mégsem titkolta el, hogy miért nem lenne belőle semmiképpen sem modell, ha esetleg valaki ilyen jellegű ajánlatot adna neki.

- Semmiképpen, eddig nem tudtam, de most, hogy tudom, hogy ez mivel jár, tehát a haj egy óra, a smink másfél óra, úristen, én egyszerűen nem bírok ennyit egy helyben ülni, ez szörnyű - mondta Zsófi, aki azért izgult a fellépés előtt.

A TV2 népszerű szappanoperájának Veronkájának azonban nem sok oka lehetett az aggodalomra, hiszen egyrészt lehengerlően nézett ki a különleges bikiniben, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem lógott ki a modellek sorából.

A női lét esszenciája

A korábban elsősorban menyasszonyi és estélyi ruháiról ismert divattervező első fürdőruha-kollekcióját mutatta be az érdeklődőknek egy exkluzív show keretén belül, ahol fontosnak tartotta, hogy ne csak profi modellek lépjenek a kifutóra.

Magyar sztárok, ahogy még soha nem láttad őket
Magyar sztárok, ahogy még soha nem láttad őket
A Jóban Rosszban sztárjaiA 2015-ös Glamour-gála sztárjaiA 2014-es VIVA Comet sztárpárjaiFiatal magyar énekesnőkA magyar tehetségkutatók felfedezettjei Magyar sztárok hosszú és rövid hajjalFiatal magyar énekesekSztárpárok a 2011-es Story-gálánA Megasztár dobogósaiA legkedveltebb magyar sorozatszínészek

- Azoknak a nőknek készítettem ezeket a fürdőruhákat, akik tisztában vannak az értékrendjükkel, a döntéseikkel és azok következményeivel, mégis birtokukban van a női lét esszenciája - nyilatkozta Léber Barbara az Aktívnak.

A divatbemutatót mellesleg a Megasztár 4 győztese, Király Viktor nyitotta meg, aki három dalát énekelte el a közönségnek, ízléséről pedig annyit árult el, hogy neki a klasszikus fürdőruhák helyett az extrémebb darabok jönnek be.

Még nincs hozzászólás

Várkonyi Andrea bikiniben

Várkonyi Andrea párjával és kislányukkal Havannába utazott.
Hazai sztár

Liptai Claudia Jóban Rosszban terhesség

Liptai Claudia terhessége nehéz helyzet elé állította a TV2 sorozatának készítőit.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.