kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Kökény-Szalai-Vivien TV2 új igazgatója

Meglepő, ki lett a TV2 új igazgatója

A TV2 egy vadonatúj műsorral és egy teljesen új igazgatóval mutatkozik be tavasszal, jelentette be a csatorna ma reggel.

Forrás: Femina.hu

Új műsorral és új igazgatóval jelentkezik a jövőben a TV2 - jelentette be a csatorna ma reggeli közleményében.

Az új igazgató az a hölgy lesz, aki korábban a FEM3 csatornán mutatkozott be műsorvezetőként.

Új igazgató, új műsor

"A TV2 Csoport határozott célkitűzése műsorkínálatának folyamatos fejlesztése és erősítése. Az új stratégia részeként Kökény-Szalai Vivien vezetésével márciustól megalakul az Aktuális műsorok igazgatósága, amelynek feladata a TV2 Csoport csatornáin futó hír- és aktuális műsorok bővítése és megújítása" - áll a csatorna ma reggeli sajtóközleményében.

Kökény-Szalai Vivien 13 éve dolgozik a média területén. 2003-tól 2011-ig a Színes Bulvár Lap - később Bors - külpolitikai, majd sztárrovatos munkatársa volt. 2011-ben az akkori Sanomához igazolt, előbb a Story magazin rovatvezetője, később vezető szerkesztője, felelős szerkesztője, majd 2014. július 1-től főszerkesztője lett. Az elmúlt hat évben hat könyvet írt.

A Mokka, az Aktív és a Tények mellett a jövőben új napi közéleti háttérműsorral jelentkezik a TV2, amelynek házigazdája Azurák Csaba lesz, aki 2001 óta tagja a TV2 csapatának. A szakember a jövőben a Tények műsorvezetése mellett új megbízatására koncentrál, ezért főszerkesztői feladatait átadja.

- Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezérigazgatója hónapokkal ezelőtt kért fel, hogy dolgozzam ki egy közéleti háttérműsor koncepcióját. Örömmel fogadtam kérését, hiszen mindig is úgy éreztem, hogy hiányzik a TV2 képernyőjéről egy ilyen típusú műsor - mondta Azurák.

Sztárpárok a 2014-es Story-gálán
Sztárpárok a 2014-es Story-gálán
A 2014-es Story-gála sztárjaiA 2015-ös Story-gála sztárjaiSztárpárok a 2016-os Story-gálánSztárpárok a 2015-ös Story-gálánA 2014-es VIVA Comet sztárpárjaiStory-gála 2016 - A Barátok közt színésznőiA 2016-os Story-gála sztárjaiSztárpárok a 2013-as Story-gálánMagyar sztárpárok a vörös szőnyegenSztárpárok a 2012-es Story-gálán

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Lakatos Yvette messziről érkezett a Megasztárba

Lakatos Yvette kislánykora óta a Megasztárba vágyott. Gyerekkori álma 16 évesen vált valóra: egyenesen Kanadából érkezett a legjobbak közé.

Még nincs hozzászólás

Gáspár Laci lefogyott

Gáspár Laci kőkeményen edzett, aminek látható is az eredménye.
Hazai sztár
Papp Gergő kolléganője ágyába is bebújt

Papp Gergő Pimasz úr ott alszik című műsorának kulisszatitkairól mesélt. A TV2 sorozatsztárja, Szabó Zsófi még az ágyába is beengedte - igaz, csak tévézni -, Majka viszont nem akarta elhinni, hogy tényleg náluk alszik.

Dátum: 2013. november 24.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.