kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Kökény-Szalai-Vivien TV2 új igazgatója

Meglepő, ki lett a TV2 új igazgatója

A TV2 egy vadonatúj műsorral és egy teljesen új igazgatóval mutatkozik be tavasszal, jelentette be a csatorna ma reggel.

Forrás: Femina.hu

Új műsorral és új igazgatóval jelentkezik a jövőben a TV2 - jelentette be a csatorna ma reggeli közleményében.

Az új igazgató az a hölgy lesz, aki korábban a FEM3 csatornán mutatkozott be műsorvezetőként.

Új igazgató, új műsor

"A TV2 Csoport határozott célkitűzése műsorkínálatának folyamatos fejlesztése és erősítése. Az új stratégia részeként Kökény-Szalai Vivien vezetésével márciustól megalakul az Aktuális műsorok igazgatósága, amelynek feladata a TV2 Csoport csatornáin futó hír- és aktuális műsorok bővítése és megújítása" - áll a csatorna ma reggeli sajtóközleményében.

Kökény-Szalai Vivien 13 éve dolgozik a média területén. 2003-tól 2011-ig a Színes Bulvár Lap - később Bors - külpolitikai, majd sztárrovatos munkatársa volt. 2011-ben az akkori Sanomához igazolt, előbb a Story magazin rovatvezetője, később vezető szerkesztője, felelős szerkesztője, majd 2014. július 1-től főszerkesztője lett. Az elmúlt hat évben hat könyvet írt.

A Mokka, az Aktív és a Tények mellett a jövőben új napi közéleti háttérműsorral jelentkezik a TV2, amelynek házigazdája Azurák Csaba lesz, aki 2001 óta tagja a TV2 csapatának. A szakember a jövőben a Tények műsorvezetése mellett új megbízatására koncentrál, ezért főszerkesztői feladatait átadja.

- Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezérigazgatója hónapokkal ezelőtt kért fel, hogy dolgozzam ki egy közéleti háttérműsor koncepcióját. Örömmel fogadtam kérését, hiszen mindig is úgy éreztem, hogy hiányzik a TV2 képernyőjéről egy ilyen típusú műsor - mondta Azurák.

Sztárpárok a 2014-es Story-gálán
Sztárpárok a 2014-es Story-gálán
A 2014-es Story-gála sztárjaiA 2015-ös Story-gála sztárjaiSztárpárok a 2016-os Story-gálánSztárpárok a 2015-ös Story-gálánA 2014-es VIVA Comet sztárpárjaiStory-gála 2016 - A Barátok közt színésznőiA 2016-os Story-gála sztárjaiSztárpárok a 2013-as Story-gálánMagyar sztárpárok a vörös szőnyegenSztárpárok a 2012-es Story-gálán

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ha eleged van a szürke hétköznapokból, akkor GESZTI

Nézd meg, mit alkotott a szózsonglőr Geszti Péter! Fel fog vidítani, az biztos! 14 dal, 12 énekes, egy album és egy show!

Még nincs hozzászólás

Kismenők élő adás

Szombat este már élőben jelentkezik a Kismenők, a nézők pedig szavazhatnak a kis versenyzőkre.
Hazai sztár
Bűnök és szerelmek - A TV2 új sorozatának sztárjai

Gyilkossággal indul ma a TV2 új sorozata, melynek nem képzett színészek a szereplői. Videónkban bemutatkoznak a legérdekesebbnek tűnő karakterek.

Dátum: 2013. január 7.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.