kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Klapka György béranya

Nem hiszed el, ki akarta kihordani a 87 éves Klapka György gyermekét

Klapka György üzletember meglepő vallomással állt elő.

Forrás: Femina.hu

Klapka György elképesztő történetet mesélt arról, hogy ki jelentkezett nála, kihordaná az üzletember gyermekét.

A 87 éves egykori táncművész a FEM3 Café című műsorban azt mesélte, ő nem gondolta komolyan, hogy 90 felé még apa legyen.

Béranyák jelentkeztek

Klapka György 2014 júniusában állt oltár elé ötödször. Előző feleségeitől több gyermeke is született, összesen öt gyermeket nevelt fel, így felvetődött a kérdés: nem sajnálja-e, hogy a nála 14 évvel fiatalabb, de már 70 fölött lévő ötödik neje nem tud neki gyermeket szülni. Klapka az újságíróknak azt mondta, nem bánja, majd béranya kihordja.

Bár a FEM3 Caféban most azt mesélte, a kijelentést viccnek szánta, az esküvő után a hot! magazinnak tovább fejtegette a témát.

- Nekem az esküvőnk óta minden vágyam, hogy egy kis Klapka szaladgáljon körülöttünk. Milliókat is megérne, ha ehhez egy megfelelő béranyát találnék. Amerikában nagy divat a béranyaság, de úgy tudom, itthon a törvények tiltják az ilyesmit - mondta a hetilap újságírójának.

Akár humorizált, akár nem, sokan komolyan vették, hogy béranyát fogadna, többen meg is keresték.

- Jelentkezett is pár vállalkozó, jöttek a levelek, még egy László nevű férfitól is. Nem tudom, hogy képzelte a béranyaságot - idézte fel kacarászva.

Magyar sztáresküvők 2014-ben
Magyar sztáresküvők 2014-ben
Magyar műsorvezetők esküvői fotóiA Nagy Duett 2013 sztárjaiA 2016-os Glamour-gála szerelmespárjaiStory-gála 2016 - A Barátok közt színésznőiSztárpárok a 2016-os Story-gálánMagyar sztáresküvők 2015A legnépszerűbb férfi szinkronhangokA legszexibb sorozatdokik és magyar hangjaikMagyar sztárok frizuraváltásaiMagyar sztárok, akik 2014-ben hunytak el

Fotó: FEM3 Café

Ha eleged van a szürke hétköznapokból, akkor GESZTI

Nézd meg, mit alkotott a szózsonglőr Geszti Péter! Fel fog vidítani, az biztos! 14 dal, 12 énekes, egy album és egy show!

Még nincs hozzászólás

Curtis Beszólt Hódi Pamelának

A magyar énekes a reggeli műsorban fakadt ki kolléganőjére.
Hazai sztár
Koncert rég szólt már ekkorát! Sztárkavalkád Geszti mellett

Különleges show várható március 4-én az Akvárium Klubban. Geszti Péter elmondja, mitől lesz egyszeri és  megismételhetetlen új albumának, a Létvágynak a lemezbemutató koncertje.

Dátum: 2016. március 2.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.