kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Kiss Ramóna Barátok közt kiszáll

Távozik a Barátok közt egyik főszereplője - Így írják ki a sorozatból

Kiss Ramóna az esti Fókuszban jelentette be a sorozatból való távozását és annak okát.

Forrás: Femina.hu

Kiss Ramóna 16 év után otthagyja a Barátok közt című sorozatot. A 32 éves színésznő távozását a tegnap esti Fókuszban jelentette be, döntését könnyek között indokolta meg.

- Félek, hogy mi lesz az utolsó két hétben. 16 év az mégiscsak 16 év, és 16 év után elbúcsúzni a falaktól, az öltözőtől, az emberektől, a mindennapi rutintól, olyan, mint egy hatalmas kapcsolat lezárása. És ugyan visszajöhetek ide mindig - és vissza is fogok -, de az már nem ugyanaz lesz. Boldogan távozom, de közben az egyik szemem sír. Rossz lesz itt hagyni mindenkit, de most menni kell tovább előre - mondta a műsorban.

- Ebben az évben több új darabot is elkezdek próbálni, a színház aktív része lesz az életemnek, ez lesz most az első számomra a Barátok közt után. Aztán szeretnék egy kicsit pihenni, és újratervezni az életemet, és rájönni, merre induljak el - mesélte jövőbeni terveiről.

Kiss Ramóna tavaszig forgat a sorozatban, a nézők nyáron láthatják utoljára - legalábbis egy időre, hisz nem kizárt, hogy időről időre visszatér.

- Zsófi elmegy a történetből. Olyan módon megy el, ami reményeink szerint érdekelni fogja a nézőt. Sőt, reményeink szerint a néző egyet is fog érteni azokkal a motivációkkal, amelyek őt kiviszik, és nyilván úgy csináltuk meg, hogy a karakter visszaírható legyen szinte bármikor - árulta el a Barátok közt producere, Rozgonyi Ádám.

Fotó: Facebook/Barátok közt

Tinilányokból bombázók lettek a Barátok közt színésznői

A Barátok közt szereplői mára bombázók lettek. Nézd meg, mennyit változtak!

Még nincs hozzászólás

Éjjel-Nappal Budapest Marci kiszáll

Az RTL Klub sorozatának egyik alapszereplője búcsúzik ma.
Hazai sztár

Kiss Ramóna Barátok közt búcsú

Kiss Ramóna tegnap egy óriási rózsacsokrot kapott a Barátok közt stábjától.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.