kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Kiss Ramóna Barátok közt kiszáll

Távozik a Barátok közt egyik főszereplője - Így írják ki a sorozatból

Kiss Ramóna az esti Fókuszban jelentette be a sorozatból való távozását és annak okát.

Forrás: Femina.hu

Kiss Ramóna 16 év után otthagyja a Barátok közt című sorozatot. A 32 éves színésznő távozását a tegnap esti Fókuszban jelentette be, döntését könnyek között indokolta meg.

- Félek, hogy mi lesz az utolsó két hétben. 16 év az mégiscsak 16 év, és 16 év után elbúcsúzni a falaktól, az öltözőtől, az emberektől, a mindennapi rutintól, olyan, mint egy hatalmas kapcsolat lezárása. És ugyan visszajöhetek ide mindig - és vissza is fogok -, de az már nem ugyanaz lesz. Boldogan távozom, de közben az egyik szemem sír. Rossz lesz itt hagyni mindenkit, de most menni kell tovább előre - mondta a műsorban.

- Ebben az évben több új darabot is elkezdek próbálni, a színház aktív része lesz az életemnek, ez lesz most az első számomra a Barátok közt után. Aztán szeretnék egy kicsit pihenni, és újratervezni az életemet, és rájönni, merre induljak el - mesélte jövőbeni terveiről.

Kiss Ramóna tavaszig forgat a sorozatban, a nézők nyáron láthatják utoljára - legalábbis egy időre, hisz nem kizárt, hogy időről időre visszatér.

- Zsófi elmegy a történetből. Olyan módon megy el, ami reményeink szerint érdekelni fogja a nézőt. Sőt, reményeink szerint a néző egyet is fog érteni azokkal a motivációkkal, amelyek őt kiviszik, és nyilván úgy csináltuk meg, hogy a karakter visszaírható legyen szinte bármikor - árulta el a Barátok közt producere, Rozgonyi Ádám.

Fotó: Facebook/Barátok közt

Tinilányokból bombázók lettek a Barátok közt színésznői

A Barátok közt szereplői mára bombázók lettek. Nézd meg, mennyit változtak!

Még nincs hozzászólás

Kiss Ramóna Barátok közt búcsú

Kiss Ramóna tegnap egy óriási rózsacsokrot kapott a Barátok közt stábjától.
Hazai sztár

Nyári Dia Gubík Ági Barátok közt

Az RTL Klub népszerű sorozatában Gubík Ági és Nyári Dia szerepe is változni fog.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.