kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Kiderült! Legyőzte a rákot Király Linda testvére

Kiderült! Legyőzte a rákot Király Linda testvére

Király Linda és Viktor testvére, Benjámin a nyár elején tudta meg, hogy daganatos beteg, azóta sikeresen megküzdött a kórral.

Forrás: Femina.hu

A rákos megbetegedések a hazai sztárokat sem kímélik - jó néhányuknak kellett már farkasszemet néznie a gyilkos kórral. Akadnak olyanok, akik következetesen eltitkolták a közvélemény elől betegségük tényét, ám vannak olyanok is, akik ugyanezt azonnal bevallották.

Király Benjámin, Linda és Viktor

Augusztus elején derült fény például arra, hogy Király Linda testvérénél, Benjáminnál daganatot diagnosztizáltak. Az aggasztó hírről a 26 éves Benjámin édesanyja, Gabriella számolt be - fiánál a nyár elején, egy rutinvizsgálat során fedezték fel a kórt.

Korai stádiumban fedezték fel a betegséget

Az Amszterdamban egy divatcég menedzsereként dolgozó Benjáminnak azonban szerencséje volt, ugyanis a korai stádiumban lévő daganat a kemoterápiás kezelés hatására elmúlt, a nehezén tehát túljutott.

Édesanyja egyelőre nem árulta el, hogy a rák mely fajtájáról van szó, fiának azonban még jó darabig kell majd kontrollra járnia, nehogy kiújuljon a betegség.

Nem esett kétségbe

Gabriella elmondása szerint Benjámin egyetlen pillanatra sem esett kétségbe, csak a munkája miatt aggódott, de a kezelés ideje alatt is csak néhány napot hiányzott. Családja mindenben bátorította, és senki sem éreztette vele, hogy súlyos beteg.

A magyar tehetségkutatók felfedezettjei
A magyar tehetségkutatók felfedezettjei
A Megasztár dobogósaiFiatal magyar énekesnőkFiatal magyar énekesekKépekben a Csillag születik Magyar sztárok hosszú és rövid hajjalKedvenc hazai sztárjaink kalapbanA 2011-es VIVA Comet gála dögös sztárjaiMagyar sztárok, akik plasztikáztattakA Megasztár 5 döntőseiNapjaink legnépszerűbb magyar tévései

A Király családban mellesleg nem ez volt az első rákos megbetegedés, Gabriella ugyanis szintén megküzdött már a kórral. Tíz évvel ezelőtt diagnosztizálták nála a petefészekrákot, ám a sikeres sugárkezelésnek köszönhetően meggyógyult, és azóta is tünetmentes.

Király Viktor ikertestvére, habár ő is örökölt nem kevés muzikalitást szüleitől, Lindával és Viktorral ellentétben nem lépett zenei pályára, ettől függetlenül természetesen mindenben segíti testvéreit, ahogyan ők is Benjámint.

Fotó: Europress

Még nincs hozzászólás

A Nagy Duett 2016 hatodik adá

A Nagy Duett nézői a hatodik adás után is zúgolódtak.
Hazai sztár

Lázár Bence visszatért a képernyőre

A fiatal Lázár Bence egy évvel ezelőtt a leukémiás megbetegedése miatt köszönt el a nézőktől.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.