kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Király L. Norbi beteg

27 évesen gyógyíthatatlan beteg a magyar énekes

Az X-Faktorral ismertté vált Király L. Norbi már beletörődött, hogy nem gyógyul meg.

Forrás: Femina.hu

Király L. Norbi még csak 27 éves, de szembesülnie kell azzal, hogy betegsége miatt csak akkora fizikai erőkifejtésre képe, mint egy öregember.

Az X-Faktorral ismertté vált énekes sokszor csak mankóval tud járni, árulta el a Story magazinnak.

27 évesen gyógyíthatatlan beteg

Király L. Norbi már tinédzserként is gyakran panaszkodott hátfájdalmakra, de nem gondolta, hogy komoly egészségügyi problémája lenne. Komolyan aggódni csak néhány héttel ezelőtt kezdett, amikor úgy beállt a dereka, hogy nem bírt kiegyenesedni. Három-négy napon keresztül pokoli fájdalmai voltak, az ágyból sem bírt felkelni.

Végül egy röntgenfelvétel kimutatta, hogy egy veleszületett rendellenesség okozza a panaszait: Norbi elárulta, nyitott gerinccel született, egyes csigolyáit nem öleli körül gerincvelő. Emiatt az edzésről is le kellett mondania, helyette gyógytornára jár. 

- Nehezet egyáltalán  nem emelhetek, ezért mindig bevásárlókocsit használok kosár helyett a szupermarketben is. A legnagyobb fájdalmam azonban az, hogy pár év múlva bizony már a kisfiamat, Dominikot sem tudom majd felemelni - mesélte a lapnak.

Állapota ellenére igyekszik teljes életet élni, még ha néha úgy is érzi magát, mint egy bácsika, aki néha mankókra kénytelen támaszkodni. A zenélést sem hagyta abba, nemrég megalapította a Király L. Norbi és az L-ek című zenekarát.

Fotó: Király L Norbi és az L-ek

3 hozzászólás
beard       2016-02-05 11:02
4.
Ilyen esetekben mozogni, nyújtani kell, erősíteni a hátizmokat, de elkezdeni nem csak lelkileg, fizikailag is nehéz! Ha fájnak az ízületeid, gerinced, izmaid, használj KÍN STOP folyékony tapaszt, mely azonnal csökkenti a fájdalmat, mellékhatás mentes... tovább »
solymikata       2016-02-05 08:53
3.
És ezért még fizetést is kapnak... :-D
válasz a 2. kommentre (colos - 02-05)
colos       2016-02-05 05:00
2.
Egy kicsit igényesebben fogalmazzon az újságíró! Nem a gerincvelő öleli körül a csigolyát, hanem fordítva!

Somló Tamás kórház

A friss hírek után nagyon aggódnak a rajongók Somló Tamásért.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.