kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Ritka vallomás! Kendőzetlenül mesélt feleségéről Kern András

Ritka vallomás! Kendőzetlenül mesélt feleségéről Kern András

Kern András nemrégiben a Reflektor magazin riporterének mesélt házasságáról és feleségéről.

Forrás: Femina.hu

Kern András nem azok közé a sztárok közé tartozik, akik lépten-nyomon nyilatkozgatnak a magánéletükről.

Bár régóta boldog házasságban él feleségével, állítólag annak idején még az esküvőjüket is titokban rendezték meg, és csak a legszűkebb család vett részt rajta.

Ismét egy budapesti térről énekel

Most azonban meglepő módon nem volt ennyire szemérmes, sőt, szívesen megosztott néhány kedves gondolatot párjáról az RTL Klub Reflektor magazinjában.

A vallomás apropóját az adta, hogy a 62 éves színész ismét dalra fakadt. Annak idején a Lövölde tér indította el azon az úton, hogy gondolatait a zenében fejezze ki, és most ismét egy budapesti tér, nevezetesen az Astoria ihlette meg.

- Az emberben fölgyülemlik egy csomó olyan mondanivaló, ami úgy kiszakad belőle, és amivel el akar mondani valamit. Én legszívesebben egy olyan krónikás szeretnék lenni, aki elmeséli az embereknek, hogyan élnek ők, de azt hiszem, magamról is mesélek - mesélte a művész a dal kapcsán.

Felesége a legnagyobb kritikusa

Azt is bevallotta, bár sok a személyes élmény a dalban, azért természetesen nem kell minden szavát annyira komolyan venni. Ugyanakkor azok, akik közelebbről ismerik, tudnak olvasni a sorok között, és hamar rájönnek, melyik szóval kinek is akar üzenni. Példának okáért a feleségének!

A legnépszerűbb férfi szinkronhangok
A legnépszerűbb férfi szinkronhangok
A legnépszerűbb férfi szinkronhangokFérfi sorozatsztárok magyar hangjaiA legkedveltebb magyar sorozatszínészekA legszexibb sorozatdokik és magyar hangjaikA legsármosabb magyar színészekA Heti Hetes sztárjai feleségeikkelKözkedvelt magyar sztárok és párjaikA Jóban Rosszban szerelmespárjaiA legismertebb női szinkronhangokMagyar sztárpárok a vörös szőnyegen

- Nem kell a rend mindig - ez egy játékos mondat, tulajdonképpen a feleségemnek szól, aki nagyon szereti a rendet, én meg rettenetesen rendetlen vagyok. Úgy értem, hogy nem kell állandóan rendesnek lenni, kell olykor összekacsintani és zavarosnak lenni - ismerte el.

A Kossuth-díjas színművésznek egyébként a felesége a legnagyobb kritikusa, előfordult, hogy az asszony férjével többször is felénekeltetett egy dalt, mivel nem találta elég jónak. Kern András azonban mindennél nagyra tartja párja őszinteségét.

- Helyes nő az én feleségem, és van ízlése. És azt én nagy dolognak tartom. Majdhogynem az egyik legnagyobb dolognak tartom ebben az egész játékban, hogy legyen ízlés. Ne legyen ócska, ne legyen vacak, ne legyen túl lila, ne legyen amolyan se-ide-se-oda, hanem úgy középre belőve, ezt rettenetes nehéz elérni, nem is biztos, hogy sikerül - mesélte a sztár a Reflektor magazin riporterének.

Fotó: Europress

Még nincs hozzászólás

Kiss Ramóna szerelme Lékai Máté

Kiss Ramóna, a Barátok közt színésznője először posztolt szerelmével közös fotót.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.