kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Kárász Róbert Kósa Lajos

Kárász Róbert megint kihúzta a gyufát! Faképnél hagyta a Mokkában vendége

Kárász Róbertre Kósa Lajos fideszes politikus haragudott meg.

Forrás: Femina.hu

Kárász Róbertnek az évek során több ismert és kevésbé ismert vendégét sikerült magára haragítania a TV2 Mokka című műsorában.

A kereskedelmi csatorna ma reggeli műsorában Kósa Lajos fideszes politikusnak sikerült egy kellemetlen kérdést feltennie - írja a comment.blog.hu újságírója, Sixx.

Faképnél hagyta a Mokkában vendége

Kárász Róbert Kövér László nagy port kavart tavalyi kijelentéseit felemlegetve megkérdezte, mi lenne Magyarországon Kósa szerint a nők dolga.

- Most azt gondolja, hogy a női szerepvállalást, rövid, közép- és hosszú távú perspektívát én két percben fogalmazzam meg? Nem fog menni, mert ez egy rendkívül összetett feladat - kezdte válaszát a politikus, akinek szemmel láthatóan nem volt ínyére a kérdés.

Az élő adás nézői azt is láthatták, hogy a beszélgetés végeztével  - amikor a reggeli adás soron következő témáit vetítették ki a képernyőre - Kárász Róbert kézfogásra nyújtotta a karját, ám Kósa Lajos hátat fordított neki, és kisétált a stúdióból. Még ha nagyon sietett is, egy rövid kézfogás belefért volna, de a politikus inkább faképnél hagyta a műsorvezetőt.

Az indavideo.hu felvette a beszélgetés, amelyet ide kattintva nézhetsz meg »

Fotó: TV2/Mokka

Leadkép és Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Még nincs hozzászólás

Kárász Róbertnek behúzott Fásy Zsüliett

A Mokka nézői nem mindennapi jelenetnek lehettek ma reggel tanúi.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.