kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Horgas Eszter vallomása férjéről

Semmire sem tartja gyerekei apját - Az RTL Klub sztárja megrázó vallomást tett

Horgas Eszter fuvolaművész fájdalmas emlékeiről mesélt.

Forrás: Femina.hu

Horgas Eszter fuvolaművész megrázó interjút adott arról, miket kellett átélnie a házasságában.

Az RTL Klub Hungary's Got Talent című műsorának zsűritagja a hot! magazinnak mesélt fájdalmas emlékeiről.

Semmire sem tartja gyerekei apját

- Nem jó, hogy olyan embertől vannak a gyerekeim, akit semmire sem tartok - minősítette volt férjét a magazinnak Horgas Eszter.

Fiatalon, 20 évesen állt oltár elé, amit nem érzett korainak, hiszen jó családi példa volt előtte: az édesanyja is 18 évesen ment férjhez, és már öt évtizede él boldog házasságban a fuvolaművész édesapjával.

Kételyei azonban voltak a házasságával kapcsolatban, utólag nem is meglepő, hogy az esküvő napjára tele lett kiütéssel - a teste jelzett.

Elmondása szerint sok megaláztatás érte a házassága során, de hosszú évek teltek el, mire meg tudta hozni a döntést: elválik. Erre kisebbik lánya születése után került sor, amikor ismét azt tapasztalta, a férje magára hagyta.

- Azután váltam el, miután megszületett a kisebbik lányom, és a férjem más nőhöz ment. Ezt azzal magyarázta, hogy a férfi alapvetően nem monogám - mesélte a hetilapnak.

- Hihetetlen erő kellett ahhoz, hogy akkor már egy hétéves és egy hét hónapos gyerekkel azt tudjam mondani, hogy ennyi volt, de most másképp lesz. Talán erőt adok annak a nőnek, aki most otthon remeg, és már szólni sem mer; szégyelli magát, hogy elrontott valamit - indokolta, miért beszél a nagy nyilvánosság előtt rossz házasságáról.

Fotó: MTVA

6 hozzászólás
solymikata       2016-01-11 10:35
7.
Nem tudom. A cikkből semmi olyan nem derül ki, ami miatt meg lehetne szólni Horgas Esztert.
tapcsi       2016-01-11 02:06
6.
ha 64 hócipőm lenne, az is tele lenne már a napi "bántalmazott nő" rovatokkal. először, intelligens nő nem teregeti a szennyest utólag, örül, hogy a szenvedésnek vége. másodszor, okos nő nem szidja a gyerekei apját ország -világ és a gyerekei előtt. ... tovább »
bolliger       2016-01-10 22:30
5.
Eddig (muzsikusként) szerettem Horgas Esztert, de ez a "kiszólása" egyszerűen "paffá" tett. Ismerem a pályafutását, mivel klasszikus- zenével foglalkoztam, sikert sikerre halmozott.  Innentől kezdve nem tudok úgy nézni rá, mint egy emberre, aki tud ... tovább »

Tóth Vera magánélet vallomás

Tóth Vera a Mokkában beszélt arról, hogy mi a helyzet az udvarlókkal.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.