kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Ezért rejtegette párját a magyar színész! 30 éve titkolja kilétét

Ezért rejtegette párját a magyar színész! 30 éve titkolja kilétét

Hollósi Frigyes, a népszerű színész most először árult el részleteket szerelméről.

Szerző: Bogár Piroska
Forrás: Femina.hu
2012.02.01.

Szinte nincs olyan ember, aki ne ismerné a kereken 70 éves Hollósi Frigyest. Az éveken át futott népszerű magyar sorozat, a Kisváros Járai Béla rendőr őrnagya, majd alezredese nemcsak számtalan filmben látható és szinkronszerepei révén hallható, de a színpadon is a mai napig aktív.

Magánéletéről részleteket azonban nem nagyon tudni, ezért sokan azt hiszik, hogy a Jászai Mari-díjas színész vérbeli agglegény.

Nem szeret szerepelni

Hollósi Frigyesnek azonban nem csupán angol bulldog kutyája - Béla, aki még a színházba is elkíséri - a hű társa. A Hot! magazinnak elárulta, már évtizedeken át egy csinos nővel osztja meg az életét.

- Több mint 30 éve élek együtt a párommal, de nem szeret szerepelni, ezért sem láthatott minket soha együtt a nagyközönség - magyarázta.

A színművésznek már volt egy rövidebb ideig tartó házassága - ebből született Katalin lánya, aki éveken át a kaposvári Csiky Gergely Színházban dolgozott, jelenleg pedig a Centrál Színházban segédrendező.

Gimnazistaként ismerte meg

Válása után megfogadta, többet nem áll oltár elé, már csak ezért sem házasodott össze jelenlegi társával. Ezt azonban egyikük sem bánja, a papírt nem hiányolják.

A legkedveltebb magyar sorozatszínészek
A legkedveltebb magyar sorozatszínészek
A legnépszerűbb férfi szinkronhangokA Barátok közt színészeiA Barátok közt színésznőiA legsármosabb magyar színészekA Jóban Rosszban sztárjaiMagyar sztárapukák gyermekeikkelA Heti Hetes sztárjai feleségeikkelA magyar tehetségkutatók felfedezettjei Magyar sztárok, akik plasztikáztattakFiatal magyar énekesek

- Enélkül is jól megvagyunk. Tudom is, mi a titka! Az, hogy abszolút más érdekel bennünket. Ő az egészségügyben dolgozik, ezért még az időbeosztásunk is teljesen más. Amikor este hazamegyek a színházból, már ágyban van, reggel pedig, amikor dolgozni indul, én még alszom - mesélte.

Párja színházba sem jár, még Hollósi premierjein sem látni, a legjobb barátnője viszont szinte minden előadását megnézi. Nem mondhatja tehát senki, hogy a titokzatos nő az ismertsége miatt szeretett bele a sztárba.

Hollósi Frigyes annyit még elárult, hogy 22 év van köztük, amikor megismerte kedvesét, az még gimnáziumba járt. Mára azonban ez a különbség szinte eltűnt, vagy a művész fiatalodott megy, vagy szerelme öregedett hozzá, erre maga a színész sem tudja a választ.

Fotó: foto.szinhaz.hu

13 hozzászólás
bozoj6721       2012-02-09 16:08
14.
Há Mír ?  Az OBSÍTOS = ismerelen kotonA ?  vagy mi ?
válasz a 13. kommentre (symple - 02-09)
symple       2012-02-09 11:48
13.
Bobulina, te még Obsitosnál is ostobább vagy.
válasz a 7. kommentre (bobulina - 02-01)
Stalin       2012-02-03 10:07
12.
És már megint egy hatásvadász cím, ami köszönőviszonyban sincs a történettel. Ma már a negyedik női cikkíró, aki jobban tenné ha inkább a takarítás rejtelmeiben merülne el. Ez viszont az oldalt is minősíti.
Caramel magánéletéről mesél

Molnár Ferenc Caramel őszintén mesélt magánéletéről a Feminának. Kiderült, hiába a sikerek, a fiatal énekesnek egyre gyakrabban forognak a családalapítás körül a gondolatai.

Dátum: 2011. május 5.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.