kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Ezért rejtegette párját a magyar színész! 30 éve titkolja kilétét

Ezért rejtegette párját a magyar színész! 30 éve titkolja kilétét

Hollósi Frigyes, a népszerű színész most először árult el részleteket szerelméről.

Szerző: Bogár Piroska
Forrás: Femina.hu

Szinte nincs olyan ember, aki ne ismerné a kereken 70 éves Hollósi Frigyest. Az éveken át futott népszerű magyar sorozat, a Kisváros Járai Béla rendőr őrnagya, majd alezredese nemcsak számtalan filmben látható és szinkronszerepei révén hallható, de a színpadon is a mai napig aktív.

Magánéletéről részleteket azonban nem nagyon tudni, ezért sokan azt hiszik, hogy a Jászai Mari-díjas színész vérbeli agglegény.

Nem szeret szerepelni

Hollósi Frigyesnek azonban nem csupán angol bulldog kutyája - Béla, aki még a színházba is elkíséri - a hű társa. A Hot! magazinnak elárulta, már évtizedeken át egy csinos nővel osztja meg az életét.

- Több mint 30 éve élek együtt a párommal, de nem szeret szerepelni, ezért sem láthatott minket soha együtt a nagyközönség - magyarázta.

A színművésznek már volt egy rövidebb ideig tartó házassága - ebből született Katalin lánya, aki éveken át a kaposvári Csiky Gergely Színházban dolgozott, jelenleg pedig a Centrál Színházban segédrendező.

Gimnazistaként ismerte meg

Válása után megfogadta, többet nem áll oltár elé, már csak ezért sem házasodott össze jelenlegi társával. Ezt azonban egyikük sem bánja, a papírt nem hiányolják.

A legkedveltebb magyar sorozatszínészek
A legkedveltebb magyar sorozatszínészek
A legnépszerűbb férfi szinkronhangokA Barátok közt színészeiA Barátok közt színésznőiA legsármosabb magyar színészekA Jóban Rosszban sztárjaiA legnépszerűbb férfi szinkronhangokMagyar sztárapukák gyermekeikkelA Heti Hetes sztárjai feleségeikkelA magyar tehetségkutatók felfedezettjei Magyar sztárok, akik plasztikáztattak

- Enélkül is jól megvagyunk. Tudom is, mi a titka! Az, hogy abszolút más érdekel bennünket. Ő az egészségügyben dolgozik, ezért még az időbeosztásunk is teljesen más. Amikor este hazamegyek a színházból, már ágyban van, reggel pedig, amikor dolgozni indul, én még alszom - mesélte.

Párja színházba sem jár, még Hollósi premierjein sem látni, a legjobb barátnője viszont szinte minden előadását megnézi. Nem mondhatja tehát senki, hogy a titokzatos nő az ismertsége miatt szeretett bele a sztárba.

Hollósi Frigyes annyit még elárult, hogy 22 év van köztük, amikor megismerte kedvesét, az még gimnáziumba járt. Mára azonban ez a különbség szinte eltűnt, vagy a művész fiatalodott megy, vagy szerelme öregedett hozzá, erre maga a színész sem tudja a választ.

Fotó: foto.szinhaz.hu

Élet a Barátok közt után - Farkasházi Réka őszintén

A Femina stábja a Barátok közt egykori sztárjával, a Kertész Mónikát alakító Farkasházi Rékával készített exkluzív riportot. A gyönyörű színésznő nemcsak életéről és munkájáról vallott, hanem gyermekeiről is mesélt.

13 hozzászólás
bozoj6721       2012-02-09 16:08
14.
Há Mír ?  Az OBSÍTOS = ismerelen kotonA ?  vagy mi ?
válasz a 13. kommentre (symple - 02-09)
symple       2012-02-09 11:48
13.
Bobulina, te még Obsitosnál is ostobább vagy.
válasz a 7. kommentre (bobulina - 02-01)
Stalin       2012-02-03 10:07
12.
És már megint egy hatásvadász cím, ami köszönőviszonyban sincs a történettel. Ma már a negyedik női cikkíró, aki jobban tenné ha inkább a takarítás rejtelmeiben merülne el. Ez viszont az oldalt is minősíti.

Frei Tamás szakítás

Frei Tamás megtalálta ugyan élete nagy szerelmét, ám végül mégis szakított a hölggyel.
Hazai sztár

Szatmári Liza időskor

Szatmári Liza, a Vígszínház idős színésznője a mai napig látható a színpadon.
Hazai sztár
Laza, sármos, humoros. Interjú Király Viktorral

Tízezer jelentkező közül került ki győztesen Király Viktor a Megasztár 4-ben, aki amellett, hogy tehetséges énekes, igazán humoros és szexi pasi. Életéről, munkájáról beszélgettünk vele, és megszólalt az ikertesvére is.

Dátum: 2010. szeptember 1.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.