kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Héder Barna MTVA 20 év után

20 év után visszatért a legendás magyar műsorvezető a köztévéhez
A részletek

Héder Barna újra a köztévé csapatát erősíti.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

20 év után tér vissza a köztévéhez Héder Barna. A most létrehozott sportigazgatói posztot tölti majd be az M4 sportcsatornán.

A magyar nyelvű Eurosport alapítóját kérték fel a sportigazgatói és sportfőszerkesztői feladatokra: új munkaköre 2016. február 1-jével lép hatályba - közölte honlapján a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Sportigazgató és sportfőszerkesztő egy személyben

Az idei év megnövekedő feladatai miatt a közmédia 2016. január 5-től az M4 Sportnál sportigazgatói pozíciót hozott létre. Az MTVA vezetése a sportigazgatói, valamint a sportfőszerkesztői feladatokat összevonja, és annak ellátásával Héder Barnát bízta meg.

- Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy 20 év után újra a közmédiában dolgozhatok, ráadásul egy ilyen különleges időszakban térhetek vissza. Az M4 Sport az indulása óta elért sikereivel bebizonyította, hogy nagy igény van egy hazai közszolgálati sportcsatornára - nyilatkozta az MTVA-nak.

Héder Barna közgazdászként végzett, a sportújságírás minden területén szerzett tapasztalatot, valamint menedzserként is több területen bizonyított már.

Sportújságírói pályafutását 1989-ben kezdte a Magyar Televízióban, az 1996-ban induló magyar nyelvű Eurosport alapítója, később nyolc éven keresztül volt az RTL Klub sportfőszerkesztője. A kinevezés mellett Héder Barna folytatja eddigi nemzetközi és hazai televíziós és internetes tevékenységét.

Fotó:TV2

2 hozzászólás
Teszterke       2016-01-29 10:28
3.
Hurrá! Éljen a közszolgálati sportcsatorna és az összes közszolgálati adó!!!!:P
Teszterke       2016-01-29 10:25
2.
Hurrá! Éljen a közszolgálati sportcsatorna és az összes közszolgálati adó!!!!:P
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.