kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Harsányi Levente Magyarország, szeretlek!

Újabb nem várt csere! A köztévé ezt a műsorvezetőt is fiatalabbra váltotta

Csiszár Jenő helyébe is egy fiatalabb kollégája lép.

Forrás: Femina.hu

Csak kapkodjuk a fejünket, micsoda változások lesznek januártól a közmédia két nagyon népszerű műsorában, a Ridikülben és a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőben.

Az már napokkal korábban biztos volt, hogy Jakucspek Gabriella helyére másik női műsorvezető került, most kiderült, Csiszár Jenőt is lecserélték.

Csiszár Jenőt is lecserélték

Ahogy mi is megírtuk, vasárnap este kiderült, Jakupcsek Gabriellát a Ridikül című műsorban végül mégsem Novodomszky Éva, hanem a Család-barát másik női műsorvezetője, Dióssy Klári fogja váltani. Az már korábban kiszivárgott, hogy a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőben, ahol Jakupcsek volt az egyik csapatkapitány, a jövőben Tatár Csillát láthatjuk.

Egészen vasárnap estig úgy tűnt, Csiszár Jenő megmarad régi csapatkapitányként, hiszen szombaton még arról szóltak a hírek, hogy saját magát rendelte a köztévének.

Az 56 éves Csiszár tudniillik a Duna Médiaszolgáltató Zrt. alkalmazottjaként a szórakoztató osztály főszerkesztője, vagyis ő dönt arról, mely műsorok kerülhetnek a királyi csatorna képernyőjére, valamint a műsorvezetők személyébe is beleszólása van.

Ezért is volt meglepő az MTVA vasárnap esti közleménye, amelyben tudatták: új csapatkapitányokkal, Tatár Csillával és Harsányi Leventével folytatódik januárban a megújuló Magyarország, szeretlek! című vetélkedő. A műsorvezető Szente Vajk marad.

Fotó: MTVA/Penziás Nikolett

3 hozzászólás
Judy67       2016-01-30 14:27
4.
Csatlakozom))) a sok buggyant valósághoz semmi köze show helyett jó szinházi előadásokat közvetithetnének!!
válasz a 2. kommentre (agyas - 01-12)
Teszterke       2016-01-29 10:31
3.
Nekem is sokszor eszembe jutnak azok a színházi előadások ...  
válasz a 2. kommentre (agyas - 01-12)
agyas       2016-01-12 09:36
2.
Az az igazság én ezt a szatyor címűt és a másikat sem lláttam,néztem valamiért nem tud érdekelni egyik sem,nemhogy ezek helyett színházi előadásokat közvetítenének mint régen a Kádári időkben.Tömni szeretnék a sok marhasággal a nézők fejét és nem ves... tovább »
Koncert rég szólt már ekkorát! Sztárkavalkád Geszti mellett

Különleges show várható március 4-én az Akvárium Klubban. Geszti Péter elmondja, mitől lesz egyszeri és  megismételhetetlen új albumának, a Létvágynak a lemezbemutató koncertje.

Dátum: 2016. március 2.
Készítette: Femina
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.