kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Győrfi Pál fia Dániel

Dögös modell lett Győrfi Pál gyerekéből! Szóhoz se jutunk a fotója láttán

Hazánk legismertebb szóvivője, Győrfi Pál megmutatta legnagyobb, 19 éves gyermekét.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Rengetegszer hallottuk és láttuk már az ország legismertebb szóvivőjét, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szakemberét, Győrfi Pált, akit a 2013-as Szombat Esti Láz című szórakoztató műsorban más oldaláról is megismerhetett a közönség.

A sztároknak járó figyelemmel körülvett szóvivő négyszeres édesapa, aki a FEM3 Café vendége volt nagyfiával, a 19 éves, modellként dolgozó Dániellel. Legidősebb gyermekéből sármos fiatalember lett. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a magyar sztárok ritkán látott, nagykorú fiait - nézd meg őket!

Győrfi Pál előző házasságból született nagyfia, Dániel komoly modellkarriert futhat be. Apjával hasonlóan gondolkodnak, és sok időt is töltenek együtt. Korábban csak minden második hétvégén volt közösen eltölthető idejük, de már akkor is nagyon szoros volt a kapcsolatuk. Dani idén érettségizik, és az egyetemi évek alatt szeretné folytatni a modellkedést, amellett, hogy érdekli a kommunikáció is.

Forrás: Fem3 Café
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Páratlan szépség Nyertes Zsuzsa lánya

Nyertes Zsuzsa szépségét egy szem lánya, Zsuzsó is örökölte, ezt a nézők többször is megállapíthatták, amikor az édesanyjával szerepelt.

Még nincs hozzászólás

Hegyi Barbara lánya

Hegyi Barbara és lánya, Balikó Rozi le sem tagadhatnák egymást.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.