kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Gyetván Csaba szakítás

Szakított a magyar műsorvezető és szépségkirálynő szerelme! Ezért mentek szét

Gyetván Csaba újra szingli lett.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Nagy Nikolett, a Miss Universe Hungary 2015 királynője és Gyetván Csaba, a Falforgatók műsorvezetője alig egy év után szakított - tudta meg a Bummm.hu. A Barátok közt egykori színésze és kedvese tavaly nyáron jött össze, két hónap után pedig már össze is költöztek. Úgy tűnt, kapcsolatuk sokáig fog tartani, együtt nyaraltak, és a rendezvényekre is kéz a kézben érkeztek. A szerelem viszont elmúlt, ennek okáról a szépségkirálynő szűkszavúan nyilatkozott:

- Sok mindenben különböztünk, és ezek olyan konfliktusokat szültek, amelyek már nem voltak kompromisszumképesek, amik miatt meg kellett volna változtatni egymást, de annak meg nem volt értelme - mondta őszintén.

Nem ők az egyedüliek, akiknél az utóbbi időben elmúlt a szerelem. Képes összeállításunkban megmutatjuk, mely szépségkirálynők szakítottak az utóbbi időben kedvesükkel.

Nagy Nikolett és Gyetván Csaba szakításához főként eltérő személyiségük és különböző céljaik vezettek. A szépségkirálynő szerint nem egy harmadik miatt vetettek véget kapcsolatuknak, és a mai napig számíthatnak egymásra.

Forrás: BrekaCom, RTL Klub
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Szellő István csak úgy sugárzott szerelme oldalán a Glamour-gálán

Nézd meg képgalériánkban a 2016-os Glamour-gála szerelmespárjait!

A 2016-os Glamour-gála szerelmespárjai
A 2016-os Glamour-gála szerelmespárjai
A 2016-os Glamour-gála sztárjaiA 2015-ös Glamour-gála szerelmespárjaiSztárpárok a 2017-es Story-gálán A 2017-es Story-gála sztárjai Sztárpárok a 2016-os Story-gálánA 2016-os Story-gála sztárjaiA 2015-ös Glamour-gála sztárjaiA 2016-os Comet-gála sztárpárjaiA 2016-os Playboy-gála sztárjaiMagyar sztárok, akik 2014-ben mentek szét

Még nincs hozzászólás

Magyar sztárok, akik szakítottak 2015-ben

Képeken a magyar sztárok, akik az elmúlt egy évben szakítottak.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.