kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Gyebnár Csekka és a fegyencedzés

Rács mögé került a Barátok közt népszerű színésznője
Íme, a részletek

Gyebnár Csekka és párja már egy éve hódol a fegyencedzésnek.

Forrás: Femina.hu

Fegyencnek állt a Barátok közt Gizije, Gyebnár Csekka, persze csak az edzés idejéig. A színésznő ugyanis egy új mozgásformának hódol, méghozzá a fegyencedzésnek.

Az erősítő módszernek köszönhetően a Barátok közt sztárja újra boldogan hordhatja régi ruháit, és ha úgy érezné, hogy nincs kedve a mozgáshoz, szerelme, aki egyben edzője is, mindig ráveszi az önkínzásra.

Játszva edzenek

A színésznő és párja, Wortmann István a zsúfolt termek helyett a szabadban, a játszótéren edzenek, a mászókák rácsait hívva segítségül, főleg erősítő gyakorlatokból áll az edzésterv.

Már közel egy éve hódolnak ennek a mozgásformának, és Gyebnár Csekka eddig öt kilótól szabadult meg.

A színésznő elárulta, inkább a mélyizmokat fejlesztik, mert ő nem vágyik nagy, látványos muszklikra, és egyben el is lazítja ez a sport.

- Mérni nem mérem magam soha, de a ruháimon centikben látom, hogy fogytam, alakultam - mesélte az RTL Klub Reflektor című műsorában.

A pár 40-50 percet edz naponta, ezalatt sok izmukat átdolgozzák.

- Jó, hogy a párom inspirál, mert én egy borzalmasan lusta ember vagyok, és hajlamos vagyok felmentést adni magamnak, hogy dolgoztam, most már nem mozdulok meg - vallotta be a színésznő.

Hatással vannak másokra is

Büszkén mesélt arról is, hogy talán ők is hatással vannak az emberekre. A szülők a játszótéren ugyanis eleinte gyanakodva néztek rájuk, de a színésznő mostanában mind többször veszi észre, hogy utánozzák az ő mozdulataikat.

A Barátok közt szerelmespárjai
A Barátok közt szerelmespárjai
A Barátok közt színészeiA Barátok közt színésznőiStory-gála 2016 - A Barátok közt színésznőiA 2014-es Story-gála sztárjaiA 2015-ös Playboy-gála sztárjaiA 2014-es VIVA Comet sztárpárjaiSztárpárok a 2014-es Story-gálánA legkedveltebb magyar sorozatszínészekA 2012-es Story-gála legdögösebb sztárjaiSztárpárok a 2017-es Story-gálán

Gyebnár Csekka szerint még egy év, és neki is olyan kidolgozott izmai lesznek, mint sorozatbeli partnerének, Rékasi Károlynak.

6 hozzászólás
Demeter222       2012-09-29 22:42
7.
kszilvia! Én is ilyen szépeket írnék magamról.
válasz a 6. kommentre (kszlivia - 09-29)
kszlivia       2012-09-29 21:32
6.
Ez az egyesek szerint unszimpi színésznő a Barátokköztben alakit remekül egy alakoholfüggőségtől szenvedő, de nagyon jó lelkű és talpra esett nőt. Nagyon szép nő,  van benne spiritusz és szerintem nagyon tehetséges színházi alakitásaiban is.
malacka       2012-09-29 21:19
5.
... és egy újabb - semmit érő - cikk, már megint egy "BUNKÓ MÓDON" átverő címmel. Ennyit az "újságírói etikáról"! :-(

Kiss Ramóna Barátok közt kiszáll

Kiss Ramóna az esti Fókuszban jelentette be a sorozatból való távozását és annak okát.
Hazai sztár

Nyári Dia Gubík Ági Barátok közt

Az RTL Klub népszerű sorozatában Gubík Ági és Nyári Dia szerepe is változni fog.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.