kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Gyebnár Csekka és a fegyencedzés

Rács mögé került a Barátok közt népszerű színésznője
Íme, a részletek

Gyebnár Csekka és párja már egy éve hódol a fegyencedzésnek.

Forrás: Femina.hu

Fegyencnek állt a Barátok közt Gizije, Gyebnár Csekka, persze csak az edzés idejéig. A színésznő ugyanis egy új mozgásformának hódol, méghozzá a fegyencedzésnek.

Az erősítő módszernek köszönhetően a Barátok közt sztárja újra boldogan hordhatja régi ruháit, és ha úgy érezné, hogy nincs kedve a mozgáshoz, szerelme, aki egyben edzője is, mindig ráveszi az önkínzásra.

Játszva edzenek

A színésznő és párja, Wortmann István a zsúfolt termek helyett a szabadban, a játszótéren edzenek, a mászókák rácsait hívva segítségül, főleg erősítő gyakorlatokból áll az edzésterv.

Már közel egy éve hódolnak ennek a mozgásformának, és Gyebnár Csekka eddig öt kilótól szabadult meg.

A színésznő elárulta, inkább a mélyizmokat fejlesztik, mert ő nem vágyik nagy, látványos muszklikra, és egyben el is lazítja ez a sport.

- Mérni nem mérem magam soha, de a ruháimon centikben látom, hogy fogytam, alakultam - mesélte az RTL Klub Reflektor című műsorában.

A pár 40-50 percet edz naponta, ezalatt sok izmukat átdolgozzák.

- Jó, hogy a párom inspirál, mert én egy borzalmasan lusta ember vagyok, és hajlamos vagyok felmentést adni magamnak, hogy dolgoztam, most már nem mozdulok meg - vallotta be a színésznő.

Hatással vannak másokra is

Büszkén mesélt arról is, hogy talán ők is hatással vannak az emberekre. A szülők a játszótéren ugyanis eleinte gyanakodva néztek rájuk, de a színésznő mostanában mind többször veszi észre, hogy utánozzák az ő mozdulataikat.

A Barátok közt szerelmespárjai
A Barátok közt szerelmespárjai
A Barátok közt színészeiA Barátok közt színésznőiStory-gála 2016 - A Barátok közt színésznőiA 2014-es Story-gála sztárjaiA 2015-ös Playboy-gála sztárjaiA 2014-es VIVA Comet sztárpárjaiSztárpárok a 2014-es Story-gálánA legkedveltebb magyar sorozatszínészekA 2012-es Story-gála legdögösebb sztárjaiSztárpárok a 2017-es Story-gálán

Gyebnár Csekka szerint még egy év, és neki is olyan kidolgozott izmai lesznek, mint sorozatbeli partnerének, Rékasi Károlynak.

6 hozzászólás
Demeter222       2012-09-29 22:42
7.
kszilvia! Én is ilyen szépeket írnék magamról.
válasz a 6. kommentre (kszlivia - 09-29)
kszlivia       2012-09-29 21:32
6.
Ez az egyesek szerint unszimpi színésznő a Barátokköztben alakit remekül egy alakoholfüggőségtől szenvedő, de nagyon jó lelkű és talpra esett nőt. Nagyon szép nő,  van benne spiritusz és szerintem nagyon tehetséges színházi alakitásaiban is.
malacka       2012-09-29 21:19
5.
... és egy újabb - semmit érő - cikk, már megint egy "BUNKÓ MÓDON" átverő címmel. Ennyit az "újságírói etikáról"! :-(

Kiss Ramóna Barátok közt kiszáll

Kiss Ramóna az esti Fókuszban jelentette be a sorozatból való távozását és annak okát.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.