kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Gesztesi Máté időjós

Az ismert magyar színész fiát választották időjósnak
Fotó!

A Jóban Rosszban sorozat színészeként ismertté vált Gesztesi Máté időjós lett.

Forrás: Femina.hu

Gesztesi Károly fia, Gesztesi Máté színészként már bemutatkozott, most időjósként is kipróbálja magát.

AZ ATV fiatal képernyősökkel erősít, a nézők elsőként az időjárás-jelentésben találkozhatnak az új tévés arcokkal, Mátéval és Gyurácz Eszterrel.

Fiatal képernyősök az ATV-n

Gesztesi Máté a TV2 Jóban Rosszban című sorozatával tett szert országos hírnévre, amelyben 2012 tavaszától 2015 októberéig volt látható. Nem csak több műsorban, napi és heti sorozatban szerepelt az elmúlt években, egy forgatókönyv-fejlesztő cég egyik vezető írójaként is ismert.

A fiatal színész-műsorvezető televíziós és színházi elfoglaltságai mellett jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem mozgókép szakán tanul, márciustól pedig tőle hallhatjuk hétvégente az időjárás-előrejelzést az ATV-n.

- Mindig érdekelt a televíziózás, és örülök, hogy az ATV felkért erre a projektre, mert így megtanulhatom a szakmai alapokat, és értéket közvetíthetek a nézők felé. Izgalmas, új kaland ez az életemben - mondta 26 éves sztárcsemete.

Gyurácz Eszter az ATV-n próbálja ki magát először képernyősként, munkájával párhuzamosan az ELTE Társadalomtudományi Karának elsőéves szociológia szakos hallgatója. Az ATV képernyőjén az új időjárás-jelentők mellett természetesen továbbra is feltűnik a nézők nagy kedvence, Onyutha Judit is.

Fotó: ATV


Még nincs hozzászólás

Havas Henrik Farkasházy Tivadar balhé

Havas Henrik és Farkasházy Tivadar az ATV esti, élő műsorában szólalkozott össze.
Hazai sztár

Sváby András elköltözött feleségétől

20 évesen szerettek egymásba, két gyermekük született.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.