kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Gesztesi Máté időjós

Az ismert magyar színész fiát választották időjósnak
Fotó!

A Jóban Rosszban sorozat színészeként ismertté vált Gesztesi Máté időjós lett.

Forrás: Femina.hu

Gesztesi Károly fia, Gesztesi Máté színészként már bemutatkozott, most időjósként is kipróbálja magát.

AZ ATV fiatal képernyősökkel erősít, a nézők elsőként az időjárás-jelentésben találkozhatnak az új tévés arcokkal, Mátéval és Gyurácz Eszterrel.

Fiatal képernyősök az ATV-n

Gesztesi Máté a TV2 Jóban Rosszban című sorozatával tett szert országos hírnévre, amelyben 2012 tavaszától 2015 októberéig volt látható. Nem csak több műsorban, napi és heti sorozatban szerepelt az elmúlt években, egy forgatókönyv-fejlesztő cég egyik vezető írójaként is ismert.

A fiatal színész-műsorvezető televíziós és színházi elfoglaltságai mellett jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem mozgókép szakán tanul, márciustól pedig tőle hallhatjuk hétvégente az időjárás-előrejelzést az ATV-n.

- Mindig érdekelt a televíziózás, és örülök, hogy az ATV felkért erre a projektre, mert így megtanulhatom a szakmai alapokat, és értéket közvetíthetek a nézők felé. Izgalmas, új kaland ez az életemben - mondta 26 éves sztárcsemete.

Gyurácz Eszter az ATV-n próbálja ki magát először képernyősként, munkájával párhuzamosan az ELTE Társadalomtudományi Karának elsőéves szociológia szakos hallgatója. Az ATV képernyőjén az új időjárás-jelentők mellett természetesen továbbra is feltűnik a nézők nagy kedvence, Onyutha Judit is.

Fotó: ATV


Még nincs hozzászólás

Friderikusz műsora megszűnt

Friderikusz Sándor a Facebookon tudatta a részleteket, miért szűnik meg a műsora.
Hazai sztár

Onyutha Judit haja

Onyutha Judit új külsőre váltott, szinte fel sem ismerni elsőre.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.