kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Gesztesi Károly fiatalabb barátnő

24 évvel fiatalabb nőt szeret a magyar színész - 6 évet várt erre a szerelemre

Hat év után végre boldog Gesztesi Károly.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Gesztesi Károlyra hat év után talált rá a szerelem, szívét egy 24 évvel fiatalabb hölgy, Móni rejtette rabul. A gyönyörű, 28 éves ékszerbolt-tulajdonosról azt rebesgetik, ő az, aki megmentheti a sokszor önpusztító életet élő színészt a teljes lecsúszástól. Gesztesi a Best magazinnak nyilatkozott friss kapcsolatáról.

- Zavarban vagyok, mert be kell vallanom, régóta nem éreztem hasonlót: szeretek mellette ébredni, működik a kémia. Ez a viszony Mónival még nem arról szól, hogy életünk végéig együtt is maradunk. Azt viszont bátran kijelenthetem, fontos nekem ez a lány, és szurkolok, hogy ebből egy komoly kapcsolat legyen - nyilatkozta a lapnak.

A szerelem nem ismer határokat, így korhatárokat sem. Nézd meg képes összeállításunkban azokat a hazai sztárokat, akik a nagy korkülönbség ellenére is boldogok párjukkal!

Gesztesi Károly fiaival éppen Izraelben járt, amikor megismerkedett a nála 24 évvel fiatalabb Mónival. A nyaralásról már egy párként jöttek haza.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

Címlapkép: MTVA.

38 évvel fiatalabb nőt vett feleségül a magyar színész

Képes összeállításunkban összeszedtük azokat a színészeket, akik hasonló cipőben járnak, és nagy korkülönbség van köztük és párjuk között.

2 hozzászólás
FM       2016-03-14 12:22
3.
.... rejtette rabul? :D
Ketryn       2016-03-14 10:39
2.
...és mi ebben a hír ? Mindennapos,hogy öregedő,kvalifikált pasik minima 20-30 évvel fiatalabb nővel az oldalukon jelennek meg. Na persze csak a menőbbek...csóró,ismeretlen idős férfiakról hallanánk ilyen híreket,na az lenne hírértékü ! Sajnos ez a n... tovább »

Janza Kata Pesák Ádám szerelem

Képeken azok a magyar színésznők, akik fiatalabb férfival jöttek össze.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.